Vitali, 8:20 AM

2016. március 7., hétfő

Villanybojler bekötése házilag

Villanybojler vízoldali bekötése Budapest. A villanybojlerek vízoldali bekötése szintén nagy odafigyelést kíván. Ezért minden bojler elé biztonsági szelepet kell beépíteni.


A bojler biztonsági szelep feladata a víz felmelegítése során megnövekedett nyomás elvezetése. Tehát védi a villanybojler tartályát a magas.

Bojler javítás, bojler szerelés. A videóból megismerhetőek az alkatrészek, a szét és összeszerelés menete, a helyes bekötés. Ha mégsem vág bele, hívjon és én megcsinálom.


Ariston France - Duration: 3:20. Az elsõ és legfontosabb dolog amit tiztánunk kell, hogy az elektromos áram nem játék. Csak és kizárólag szakember végezhet ilyesfajta munkát, akinek errõl papírja és szakképesítése van, ugyanis csak õ tud a befejezett munkáért teljeskörü felelõsséget.


Hogyan csinálja, mire figyeljen, miért ne csinálja házilag ! A képen egy hibás bojler bekötés által okozott tűz nyomai látszanak, most megtudhatja, hogyan kerülheti el, hogy ön is így járjon.

A bojler beszereléséhez feltétlenül szükség van szakképzett szerelőre. A bojler megfelelő bekötése is rendkívül kihat a későbbi teljesítményére, így eszébe se jusson házilag megpróbálkozni vele. A gyártók is szakembert ajánlanak a beüzemeléshez. A bojler (villanytűzhely, villanykályha) bekötése nem ördögien bonyolult művelet.


A műterhelést a bojler helyére köti és leolvassa a feszültségesést. Utána a kötés villanyórától mért távolsága alapján a műterhelés tetején levő. Ezt általában a nem megfelelő érintkezés okozza, melynek során a csatlakozó vezeték a keletkezett átmeneti ellenállás miatt leég a csatlakozóról. Ft-os áron kapható a vezeték garnitúra a bojlerhez, nem érdemes házilag barkácsolni. A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében.


Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az Elfogadás gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát. Viszont, akinek még nem volt dolga ilyesmivel, annak a saját biztonsága érdekében nem árt, hogyha egy szakembertől lesi el ennek a folyamatnak a pontos menetét. A hibalehetőség úgy minimalizálható a leginkább, hogyha szakember által történik a bojler bekötés.


Nem lehet elég sokszor elismételni, hogy a villanybojler bekötésével házilag senki ne próbálkozzon meg! Felejtsük el a különféle tippeket, melyekkel megkerülhetnénk a villanyszerelő szakembert, mert ebben az esetben csak rosszabbul fogunk járni (belehalhatunk). Sokéves vízszerelő tapasztalatunk eredményeként garantált minőséget biztosítunk a vállalt munka gyors, pontos és precíz elvégzését illetően, hiszen mindig megrendelőink maximális elégedettségére törekszünk.


Nagyjavítás: Vízkőtelenítés, anód csere, fűtőszál csere. Egy új bojler vásárlása sokszor bizonyulhat jó döntésnek, hiszen bizonyos esetekben a régi már teljesen használhatatlan és az új beszerzése elkerülhetetlen.

A napkollektoros rendszer telepítése első látásra nem tűnik egyszerű feladatnak, de általában házilag is megoldható a napkollektor telepítési segédletünk használatával. A leginkább hajmeresztő része a kollektorok felszerelése és bekötése a tetőn, de kérésre a munkának csak ezt a részét is elvégezzük. Ha fontos számunkra, hogy minél több energiát megspóroljunk, érdemes lehet éjszakai árammal működtetni a villanybojlerünket, aminek az üzemeltetése valamennyivel olcsóbb, mint nappali társáé. Ha így döntünk, mindenképp érdeklődjünk az áramszolgáltatóknál, hogy milyen fajta. Egy mm-es vízkő -kal növelheti az energiafelhasználást.


Hogyan növelhetjük bojlerünk élettartamát? A vízkő teljesen tönkretehet egy bojlert.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések