Vitali, 8:20 AM

2016. március 8., kedd

Térkő vastagsága

Semmelrock Citytop Smart térkő akció 3. Ft, - Készletről azonnal! Gyárból történő rendelés esetén a térkő ára 4. Egyedi árajnálat, házhoz szállítás Magyarországon belül bárhova! Ezt betongerendába szokás megtenni, méghozzá oldalsó megtámasztással.


Leírni nehezebb, mint megcsinálni.

A másik oldalról, ahova nem megy térkő ennél magasabbra is felvihetjük a jobb támasztás érdekében. Az alsó képen ennek a folyamatnak a bemutatását is. Méretei: 64x21cm és 21x21cm, vastagsága cm. Színválasztási lehetőség, fagyálló, csúszásmentes, színtartó, teherbíró. Járművek által használt burkolaton figyeljen oda arra, hogy a haladási iránnyal merőlegesen rakja le a térkő sorokat, mert így a gépkocsik kereke gyakrabban meg tud kapaszkodni a sűrűbben elhelyezkedő térkő peremekben.


Változatos, szép és tartós felület alakítható ki térkövekből, bármely kert, park, udvar dísze lehet. Legnagyobb előnye azonban kötőanyag nélküli szerkezete, emiatt a felület. A szegély alatti beton min.


Ez azért fontos, mert a helyenként alá szivárgó csapadék télen esetleg foltokban fagy meg, és változó mértékeben emeli a betont, vagy nyomja a talajt, ami hosszú távon töréshez vezethet.

Ezek attól is függnek, hogy. Mindig nehéz a térkövet precízen méretre vágni. A beton egy igen kemény anyag, ráadásul a térkőnek még vastagsága is van. A szürkén kívül lehet kapni még: piros, antracit, homok, sárga és őszilomb színben.


Térkövet többféle képen lehet méret. Ha a térkő burkolat kötőanyag nélküli hézagkitöltő anyaggal és ágyazattal készül, akár lejtés nélkül is kialakíthatja. Ilyenkor drain-rendszerrel vagy egy szivárgó (kavics) réteggel tudja elvezetni a felgyülemlő vizet.


A precíz, határozott élű törés miatt nélkülözhetővé teszi a térkő roppantó az ún. Kedvező térkő árak! Figyelje oldalunkat és keresse az akciós termékeinket! A Weissenböck térkövei természetesen megvásárolhatók a Hofstadter Tüzép pilisvörösvári telephelyén. Termékeinket ( térkő , viacolor, betonlap) az év során folyamatosan kedvező áron kínáljuk vevőinknek.


A térkövek megvásárlása. A ház körüli „kisebb” építési munkálatok többségéről azt hisszük, hogy szakember nélkül is menni fog. Ft Formailag az ART:103-as baluszterhez hasonlít. TÉRKŐ LERAKÁSI ÚTMUTATÓ.


Olyan helyeken alkalmazzák, ahol csak a térelválasztás kívánt. E, Kerti szegély mindig a térkő vastagságának feléig lesüllyesztve.

DI(K) minőségben, négyzet alaprajzú formai kialakítással, természetes kőzetből készült kopóréteggel több felhasználási igényhez, kiváló ár-érték aránnyal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések