Vitali, 8:20 AM

2016. március 3., csütörtök

Polisztirol ragasztó 25 kg

PRAKTIBAU POLISZTIROL RAGASZTÓ 25KG. Praktibau polisztirol ragasztó, kg. Felhasználásra kész, gyárilag előkevert, por alakú, cement bázisú, adalékanyagot tartalmazó, homlokzati EPS (csak a fehér EPS 80) lapok ragasztására, üvegszöv.


Egykomponensű cementkötésű habarcs hőszigetelő táblák és hőszigetelő védőrendszerek ragasztására és simítására. Az árból minden vevőnknek további árengerményt biztosítunk.

KÉSZLETRŐL AZONNAL! A megadott ár db termékre vonatkozik! Terranova, Weber 4P EPS ragasztó kg Felhasználásra kész, por alakú, cement-műgyanta kötésű polisztirol ragasztó. A polisztirol ragasztó felhordása kb.


Az így felkent polisztirol ragasztó felületére helyezzük fel a méretre vágott üvegszövetet, és simítsuk át újra az egészet, miközben figyeljük, hogy a háló egyenletesen, gyűrődés mentesen terüljön el a falfelületen. Az üvegszövetnek teljes. LB-Knauf, Styrokleber EPS polisztirol ragasztó kg Elônyök: - Jó páraáteresztô - Nagy szilárdságú és rugalmasságú - Jó tapadóképesség - Ü. Több mint 4db RAKTÁRON.

Baumit, Baumacol Basic csempe és burkolólapragasztó kg C1. LB Knauf Styrokleber polisztirol ragasztó , ágyazó 25kg. A StyroKleber polisztirol ragasztó gyárilag elôkevert szárazhabarcs, melyet az építkezés helyszínén, közvetlenül a felhasználás előtt, vízzel kell összekeverni.


Cement kötőanyagot, ásványi töltőanyagot és tulajdonságjavító adalékokat tartalmaz. Ezen a műszaki adatlapon feltüntetett adatokat legjobb tudásunk szerinti tapasztalataink alapján adjuk meg. Az adatokat a mindenkori építménnyel, alkalmazási céllal és a különleges helyi igénybevételekkel összhangba kell hozni. Kingston texturato polisztirol ragasztó.


Az anyagigény tájékoztató jellegű, kis mértékben eltérhet a megadott mennyiségtől,a munkavégzési technológiától és az alapfelülettől függően. A ragasztó nem ajánlott grafitos hőszigetelő lemezek ragasztására. Alkalmazható: Páraátbocsátó simító- és ragasztóhabarcs külső és belső térben történő alkalmazásra, polisztirol lemezek ragasztásához és Üvegszövet beágyazásához. Durva alapvakolat ill.


Zártcellás polisztirol (XPS), formahabosított EPS, illetve grafitos EPS-táblák ragasztásához nem javasolt! Kiszerelések kg – os zsákok. Mapei Mapetherm polisztirol ragasztó. A sziga-tech megjelölés, mint nemzeti védjegy illetve a honlapon található képek, leírások, mint vagyoni értékkel bíró szellemi alkotások törvényi védelem alatt állnak, ezek bármilyen módon vagy formában történő engedély nélküli felhasználása jogi eljárást és kártérítés fizetési kötelezettséget von maga után.


A Mapetherm Ragasztótapasz habosított polisztirol , extrudált poliészter, habosított poliuretán, kőzetgyapot, parafa, stb. A Hőplusz Standard polisztirol ragasztó nagyobb szemcséi miatt, inkább ragasztáshoz ajánlott, azonban vékony ágyazásra is alkalmas.

A hőszigetelőlap ragasztó és háló ágyazó habarcs zsákos kiszerelésben kapható, egy zsák kg -os kiszerelésű. A termék megvásárlás után, felhasználásra kész. Por állagú, műgyanta. Addig keverjük, amíg csomómentes keveréket nem kapunk. Fontos, hogy ez alatt az idő alatt ne adjunk hozzá vizet, mert ez befolyásolhatja a kémiai.


MAPEI MAPETHERM polisztirol ragasztótapasz, kg - vásárlás online vagy személyesen szaküzleteink egyikében akár raktárról Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések