Vitali, 8:20 AM

2016. március 25., péntek

Önthető szilikongumi

RTVönthető szilikonok. Kétkomponensű szilikon szilikongumi termékeink egyik fő csoportját alkotják. Gyártmányaink között megtalálhatók a nagytisztaságú hőálló szilikon csövek, szilikon lemezek, szilikon profilok, szilikon zsinórok, szilikon szalagok, ajtó és ablakszigetelő profilok, kemenceajtó tömítések, különböző sűrűségű szilikon olajok, szilikon zsírok adalékokkal vagy adalékok nélkül, önthető szilikongumik általános ipari felhasználásra és.


A kétkomponensű önthető szilikongumi két fő alkotóelemből áll. Az egyik maga a folyékony halmazállapotú szilikon és a másik az aktivátor ( katalizátor, edző ).

A folyékony szilikongumi tulajdonságai határozzák meg a megkötött anyag keménységét, a rugalmasságát és hőállóságát. A szilikongumi hőállóságát hőstabilizátor adalékokkal akár 265C tartós és 315C ciklikus hőállóságig növelhetjük vevői igények figyelembe vételével. A hőstabilizátorok színe eltérő lehet pl. Nyers színű, kemény gumi.


Folyékony halmazállapotú katalizátor önthető szilikon típusokhoz. Széles termékválaszték, gyors precíz kiszolgálás, kedvező árak ás vásárlási lehetőségek. A felhasználhatóság nagyon széleskörű, a használatuk pedig egyszerű.


Rubosil SR-(RTV-kétkomponensű szilikongumi ) Rendkívül lágy, rugalmas fehér színű önthető szilikongumi.

Aprólékos részletgazdag, finoman kidolgozott felületű, alámetszéssel rendelkerő formák és lenyomatok szilikongumi öntőformáinak készítésére. Szilikon cső és szilikon tömlő termékek. Segédanyagaink a szilikongumikkal végzett munkákat hivatottak segítani. Silorub ds Filler anyagunk használatával már haladó nagy tapasztalattal bíró felhasználóink tudják igényeinek megfelelően a szilikongumik folyékonyságát a kívánt értékre beállítani.


Az öntőforma készítéskor szükség lesz formaleválasztó. Az önthető szilikon sablon kiváló rugalmassággal és hőállósággal rendelkezik. A finoman kidolgozott felületekről is részletes negatív lenyomat készíthető.


Rendőrségi nyomrögzítés: az önthető szilikon használható nyomok rögzítésére pl. Rubosil önthető szilikongumi termékcsaládunk élelmiszeripari szilikon formák készítéséhez is felhasználható. Gyertya és szappan készítés: a szilikongumi kiváló formavisszaadó képessége miatt aprólékosan kidolgozott esztétikus szappan és gyertya forma sablon készíthető. Silorub DS önthető szilikon konzisztenciája: A Silorub DS önthető szilikongumi öntőforma keverékek önthető ,kenhető,csöpögésmentes osztályokba sorolhatók.


A folyási tulajdonságok a viszkozitás értékkel jelölhetők:minél magasabb a megadott szám,annál vastagabb a keverék vagy a kenhető keverék annál pépesebb. Termékeink között nem maradhatnak el a szilikon ragasztók sem melyek szilikon termékek önmagával vagy szilikonból készült termékek egyéb anyagokkal történő ragasztására szolgálnak, de önmagában tömítőanyagként is használható. Használható szobrászathoz, szappan készítéshez, gyertya öntéshez, dísztárgyakhoz, élelmiszeripari formák és jégkocka készítő formák öntéséhez, egyedi formák elkészítéséhez. Rubosil élelmiszeripari önthető szilikon termékek széles választékban raktárkészletről kaphatók.


RTV-kétkomponensű szobahőmérsékleten feldolgozható élelmiszeripari önthető szilikongumi termékeink, elsősorban élelmiszer öntésre és formázásra alkalmas szilikon öntőformák és szilikon sablonok készítéséhez ajánljuk. Silorub F kétkomponensű RTV-szilikon öntőanyag , önthető szilikon.

Separator GM anyagunk formaleválasztáshoz használható. Szabványos méretsor nélkül kínálunk Partnereink számára flexibilis, vegyszer, hő és hidegálló szilikongumi csöveket az ipar és gépgyártás számos területére. SZILIKONGUMI CSÖVEK. Széles befoglaló és vastagsági méretválasztékban gyártjuk és forgalmazzuk, így a felhasználási körülményeket figyelembe véve mindenki megtalálhatja a számára legjobban megfelelő síklemez terméket. P profil P alakú bütykös szilikongumi tömítés.


Anyag Alapanyag:habositott szilikon gumi Öntapadó típus esetén:az egyik oldalon kétoldalas szilikon alapú ragasztószalag ragasztva kasírozva. Tisztító védelem keres olcsón online?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések