Vitali, 8:20 AM

2016. március 10., csütörtök

Hővisszaverő festék

Hőszigetelő, hővisszaverő festék vagy bevonat. Ha az elérhető megtakarítások mellett fontos Önnek az otthona komfortossága, és a hagyományos hőszigetelő anyagoknál többre vágyik, jó helyen jár! Harminc-negyven évvel ezelőtt még csak álmodoztak olyan hőszigetelő megoldásról, melynek használata nem bonyolultabb, mint egy hagyományos festéké, mely pár ecsetvonással könnyen felvihető bármely lakás vagy épület falára.


Akár a hősugárzás -át is visszaveri. Viszonteladóink: I. Budapest Vöröskereszt utca 4.

Referenciamérések észrevehető energiamegtakarításról számoltak be. Energiamegtakarítás, tartós hővédelem, penészmentesítés. A PROTEKTOR beltéri hőszigetelő festék egy könnyen feldolgozható vizes bázisú bevonat, amelyet speciálisan beltéri felhasználásra fejlesztettek ki.


Egyes színek hővisszaverő , vagy éppen hőelnyelő képességével eddig is tisztában voltunk, de az említett tanulmány ezúttal konkrét számokkal igyekszik alátámasztani azt, hogy háztetők kialakításával igenis sokat tehetünk mind a globális felmelegedés ellen, mind a városokban, valamint lakásokban télen és nyáron. Hővisszaverő , páratartalom-szabályzó penészmentesítő festék A nanotechnológiát képviselő ThermoVital kifejezetten penészedés ellen kifejlesztett beltéri bevonat, mely jó megoldást nyújt penészes, vizes, hideg vagy hőhidas falak helyrehozatalához. Fémépületei hővédelmét optimalizálhatja, hővisszaverő kerámiafesték alkalmazásával Gyors megtérülés.


Ismerje meg a hővisszaverő festékek előnyeit és használja otthonában a Hőpajzshőszigetelő bevonatot! Az egyik hőkép egy iskola homlokzatáról készült.

Válassza Ön is a vevői visszajelzések alapján jól bevált kerámia-bevonatrendszert. Hőreflexiós képessége, és több más előnyös tulajdonsága miatt energiamegtakarítást érhet el a segítségével. Speciális tulajdonságait a benne lévő belül üreges kerámiagö. Válassz a termékek közül és keresd meg a hozzád legközelebbi festékboltot vagy válassz előbb festékboltot és nézd meg a választott bolt webáruházát. HPtermékek a kolor.


A lakásban nem engedik túl magasra emelkedni a páratartalmat, így télen és nyáron is kellemes klímát biztosítanak. A hővisszaverő festék megakadályozza a levegő rétegződését, így legfeljebb 1-fok különbség lesz a padló és a mennyezet környékén mért hőmérséklet között. Hővisszaverő képessége magas, s az üreges kialakításnak köszönhetően egyszerűen felvihető a felületre.


Hogyan gondoskodik a festék a páraáteresztésről? A korábbiakban már említett kiemelt fontosságú tulajdonsággal is rendelkezik a festék , mégpedig olyan kötőanyag formájában, mely vízlepergető jellemzőkkel bír. A kerámiabevonat hővisszaverő tulajdonságából adódó sugárzó hő orvosi szakvélemények szerint is jóval egészségesebb, mint a pontszerű fűtés. A festék – hőkamerás mérések alapján – hozzájárul az egyenletes hő eloszláshoz.


A magas hővisszaverő képesség következtében már a szigetelés sem fog átforrósodni, mi több, a párolgási hő hűteni is fogja azt. Lapos tetőknél a fekete bitumenes lemezborítást érdemes fehér hőpajzsbevonattal ellátni, hogy csökkenjen a hőterhelés, a bevonat rugalmassága miatt pedig a lemez sem fog berepedezni és a vízzáró képessége is megmarad. A szárazabb falak jobb hőszigetelő képességgel rendelkeznek, mint a nedvesebb falak.


Az valóban igaz, hogy az épületek hatékony hőszigeteléssel való ellátását csak külső szigetelő réteggel való. Hogy a festék keresztmetszetében százalékosan milyen a.

ThermoShield = Hőpajzs vagyis melegben hűvösen tart, és ha sokat adsz el belőle oda is juttat. Protektor festék működése. A festés után a felület úgy néz ki, mintha új lenne. A ThermoShield különleges összetétele.


A TopShield festék színt is visz a tetőre – több mint 4. A megfelelő szín kiválasztásánál figyelembe kell vennünk környezetünket. Nagyon fontos, hogy az adott árnyalat passzoljon a lakásunkhoz, több szín alkalmazása esetén az adott helyiséghez. Mindenképp olyan árnyalatot.


A festék kerámiagolyókat tartalmaz, mely segít a hőt eloszlatni, ezáltal megszűnik a páralecsapódás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések