Vitali, 8:20 AM

2016. március 29., kedd

Kronospan munkalap

Az oldal a navigáció elősegítése és a marketing szolgáltatások fejlesztése érdekében funkcionális cookie-kat és egyéb névtelen nyomkövetési technológiákat használ. A kronospan munkalapok változatos mintázatú és kiváló minőségű munkalap jól mutatna az Ön leendő konyhabútorán. A NYPAN-ban mindent megtalál ami a bútorkészítéshez kell, sőt.


A munkalapok esetében gondosan ügyelnek a megfelelő design és profil párosításokra, hogy azok tökéletesen illeszkedjenek az Ön konyhája, munkahelye vagy üzlethelyisége stílusához és. Elegáns és praktikus megoldást kínál a munkalap falhoz való erősítéséhez, szilikon használatával egyszerűen felszerelhető, mely nem csak könnyű alkalmazást biztosít, hanem megakadályozza a gőz és a víz bejutását is.

Slim Line munkalap , mely ideális felsőkategóriás bútorokhoz és belsőépítészeti megoldásokhoz. Továbbfejlesztett kopás- és nedvesség ellenállással rendelkeznek. IKEA) konyhai munkalapját!


Ezen az oldalon megnézheti a színválasztékunk egy részét, de javasoljuk, hogy minden esetben személyes megtekintés alapján válassza ki a megfelelő munkalapszínt, ugyanis a fotók nem színhelyesek. Our products are used in everything from flooring and furniture to timber-framed houses. Falco munkalap dekorit.


Kronospan munkalap.

A megerősített élkialakítás hozzájárul a munkalap magas minőségéhez megnövelve annak külső mechamikus hatásokkal szembeni ellenállóképességét. Lassacskán éve forgalmazunk bútorlapokat. Több európai bútorlap gyár magyarországi képviseletét látjuk el, de a nagykereskedelem mellett bútorlap szabászat, élzárás és egyedi bútorgyártás is a portfóliónk része. Prémium minőségű kvarc kompozit és porcelán konyhapultok és munkapultok gyártása.


A pultokat cégünk egyedülálló módon felméri, saját műhelyében feldolgozza, és szakszerűen beépíti. A több, mint 1típust biztosító SantaMargherita és StoneItaliana gyártóknak köszönhetően mindenki megtalálja a leginkább hozzá illőt. A munkalap felhasználási területei tehát rendkívül széleskörűek: Konyhai munkapult. A klasszikus értelemben vett konyhai munkalap lakossági felhasználása a konyhabútor lap anyagaként konyhapultként funkcionál. A standard méretekben készülő konyhai munkalap általában 6mm széles, hiszen egy konyhabútor alsó elemének.


A képen szereplő színminták csak tájékoztató jellegűek. A fotók és a valóságos színek között eltérés lehetséges! Kompakt lemez munkalap (27) Laminált munkalap (359) Gyártó.


Minden alapanyagot a KRONOSPAN csoport gyárt, ezért a munkalapok előállítása nem. Egyoldalt profilozott (240) Kétoldalt profilozott (119) Vastagság. Válassza ki az Ön számára megfelelő munkalapot a Praktiker kínálatából!

Tölgy, nyír, beton vagy akár márvány alapanyagok között is válogathat. UJLENYOMAT MENTES IS ! Küldje el, a munkalap felülnézeti rajzát, hogy elkészíthessük ajánlatunkat. Az ár a szélesebb darabra vonatkozik, a keskenyebbé megegyezés szerint. A Globális kollekció részét képező munkalap dekorhoz új munkalap dizájnt fejlesztettünk, melyből dekor klasszikusan posztformingolt kialakítású, míg dekor ABS élzárású szögletes megjelenést kapott. Külön-külön is elvihető.


Az új munkalapokkal párhuzamos két új munkalap felületi struktúrát is fejlesztettek: a Palazzo Touch (PH) a. A változatos mintázatú és kiváló minőségű munkapult jól mutatna az Ön leendő konyhabútorán. Szabott méterárak Read more. Munkalapok raktáron. Leave the search box empty to find all products, or enter a search term to find a specific product.


Bútorlapszabászatunk bútorlapok és egyéb lapanyagok vágásával, élzárásával, valamint bútorszerelvények és bútoripari kiegészítők forgalmazásával foglalkozik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések