Vitali, 8:20 AM

2016. március 3., csütörtök

Supralux tiszakorr

Free Shipping on eBay. Térképes üzletkeresővel találja meg könnyen az Önhöz legközelebb lévő viszonteladóinkat. A színes jelölés a színkeverő géppel is rendelkező partnereink címét mutatja.


Supralux TISZAKORR vas- és könnyűfém alapozó. Vas,- acél,- alumínium és horganyzott acélfelületek hatékony, gyors sz.

Korróziógátló alapozófesték, amely a Tiszakorr -Orkán bevonatrendszer részeként rendkívül tartós korrózióvédelmet biztosít. Kül- és beltéri vas- és acélfelületek, alumínium- és horganyzott acélfelületek Könnyen felhordható, jó tapadás fémfelületeken. Egyrétegű alapozással is kiváló korrózióvédő hatás.


A Tiszakorr -Orkán bevonatrendszer hosszantartó. A többi 1k festék, amit esetleg benzinállóként hirdetnek, nem jó. Az maximum csak az időszakos vagy ráfröccsenő benzint bírja ideig-óráig.


Vas,acél-,horganyzott acél és alumínium felületre közvetlenül,alapozó nélkül is használható.

Fémhatású színek esetén alapozás nem szükséges. SUPRALUX TISZAKORR KORRÓZIÓGÁTLÓ ALAPOZÓ 75L TÖRTFEHÉR és még 1termék közül választhat a kategóriában. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories.


Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.


Korróziógátló vas- és könnyűfém-alapozó, amely a Tiszakorr -Orkán bevonatrendszer részeként rendkívül tartós korrózióvédelmet biztosít. Több réteg felhordása esetén az átfestés legalább óra száradás után lehetséges. Ha az alapozó és a fedőfesték színét nem hangoljuk össze, pl. Orkán fehérrel vonunk át, akkor az alapozó kismértékű oldódása miatt esztétikai probléma (csíkozás) léphet fel. A fémhatású színek(réz,bronz,ezüst)speciális,lemezes pigmenteket tartalmaznak.


Bevonata korrózió- és időjárársálló,továbbá tartósan vízálló. Rendkívül ellenálló bevonatot képez az idôjárás viszontagságaival szemben.

Gyors kiszállítás - Nézze meg most! Alapozók fémfestékhez kategóriánkban számos további termék is várja, a Festékaréna webáruházban megtalálja amit keres! Oldószeres, alkidgyanta alapú, biocidokat tartalmazó, kültéri impregnáló alapozó.


Mélyen behatol a fa pórusaiba és hidat képez a fa, és a falazúr filmje között. Védi a fát farontó gombákkal, kék elszíneződéssel, és rovarkártevőkkel szemben. Fenyőfa és keményfa felületek alapozására Nem alkalmazható játékok, méhkasok valamint. Tixotróp, nem ülepszik, vastagabb rétegben is felhordható.


Vízálló és korróziógátló. Gyorsan szára a Tiszakorr -Orkán bevonatrendszer hosszantartó korrózióvédelmet biztosít. Megfelelő, gondos kivitelezés esetén 7-év élettartam is elérhető. AkzoNobel SUPRALUX WALLKYD FEHÉR. Akzo Nobel alapozó aqua Baumit beltéri Dulux easycare egyrétegű Extreme extrém fafelület Falfesték fémfelület Homlokzatfesték Héra Inntaller Kolor kültéri lakk latex Lazurán lábazatfesték magasfényű matt Mester mosható Murexin parkettalakk Platinum Poli-Fabre Poli-Farbe Premium ragasztó Sadolin selyemfényű supralux.


Tekintse meg SUPRALUX ORKÁN csatorna és fémfesték VörösRéz termékünket festékboltunkban. Zománcfestékek fémre kategóriánkban számos további termék is várja, a Festékaréna webáruházban megtalálja amit keres!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések