Vitali, 8:20 AM

2020. január 27., hétfő

Strasszkő ragasztó

Az összekevert ragasztó fokozatosan megszilárdul. Ha az elején nagyon folyós lenne a ragasztó , akkor érdemes várni 5-percet, amíg egy picit megszilárdul. Standard JET HEMATITE strasszkő kristály. Univerzális strassz és ékszerkő ragasztó , többféle kiszerelésben. A rendelhető ragasztók közül a legpraktikusabb.


Még a legnagyobb kiszerelés is kis csőrben végződik, amivel nagyon pontosan lehet felhelyezni a ragasztót a kívánt felületre.

Strasszkövek ragasztásához használatos. A ragasztóval ruhára,cipőre,táskára lehet rögzíteni a strasszköveket és a kristályokat. Ecsetes oldható ragasztózselé, praktikus tűecsettel, elsősorban strasszkövekhez. Még tartósabb és stabilabb tartást szeretnél strasszköves díszítéseidnek? Akkor válaszd hozzá ezt a strasszkő ragasztót és biztos lehetsz benne, hogy ipari.


A ragasztó száradási ideje, miután a strasszkő a helyére került, óra. Mosható, flexibilis tulajdonságai miatt kitűnően alkalmas fellépőruhák strasszozásához. Használata: a ragasztandó strassz méretétől függően egy pici ragasztót felviszünk a felületre és ebbe belenyomjuk a strasszkövet, úgy hogy az a kő pereméig szétterüljön.


Legalább perc amíg a ragasztó megszilárdul, de a teljes száradáshoz több idő kell.

Mielőtt hordanánk a ruhát, hagyjuk. Fontos, hogy a strasszköveknek a teljes hátuljára, egészen a szélekig kerüljön ragasztó , a kristály a teljes hátlappal ragadjon a felülethez! Ha egy kicsit több ragasztó került volna a strasszkő alá, akkor azt töröld le, mert száradás után már nem tudod feloldani!


Tű, cérna, varrógép, hímzőgép és minden ami a varráshoz kell, akár év garanciával és kimagasló szakértelemmel. STRASSZKŐ RAGASZTÓ : Extra erős ragasztó , textilre, üvegre, fára, bőrre és műanyagra használható, száradás után víztiszta. Gél lakk induló készlet Gél lakk szettek Zselés műköröm szettek Körömlakk szettek.


Használatával biztos lehetsz benne, hogy a felhelyezett strasszkövek mindvégig a helyükön maradnak és csak a körömdíszítés eltávolításával együtt jönnek csak le. A csillámtetkó ragasztó 1-ig bőrbarát összetevőket tartalmaz, így a legkisebbek számára is ideális. Mivel víz- és izzadságálló, tökéletes választás strandra és fergeteges nyári fesztiválokra egyaránt.


Egyszerű henna strasszkővel CsillámVilág arcfesték, csillámtetoválás, henna. A strasszkövek ólomkristályból vagy üvegből készülnek, hogy a drágaköveket imitálják vele. Csiszolhatják gyémánt formájúra, ezek a kúpos hátú, foglalható kristályok (Chatons), vagy lehetnek lapos hátú strasszkövek (Chaton Roses) ragasztó vagy ragasztó nélküli hátlappal, melyeket ragasztásra, vasalásra használnak. Termékek Műköröm kellékek Ragasztók. Rendezés: Készlet akció Nem akciós.


Vásárlás: Tipragasztó árak, eladó Tipragasztók. Akciós Tipragasztó ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


Olcsó Tipragasztó termékek, Tipragasztó márkák.

Műanyag zsinórvég Részletek. Fém zsinórvég Részletek. Dekorációs bojtok Részletek. Vállfa méretjelöl ő Részletek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések