Vitali, 8:20 AM

2020. január 20., hétfő

Kinesio tape árak

Kinesio taping , cross- tape , acu- tape - Árak. Az árak forintban értendők! A számla AM (alanyi mentes), azaz ÁFÁ-t tartalma.


Akár egy ízület stabilizálásáról, vagy egy izom, izomcsoport relaxálásáról van szó, a kezelés után már azonnal érezni fogod a fájdalom csökkenését. Kifejezetten hatékony gyógytornával együtt alkalmazva, de önmagában is jótékony hatású.

Mivel gyógyszert nem tartalmaz, nem kell félned a. Miben segít a kinesio tape ? Az emberi test keringési- és idegrendszerét befolyásolja Serkenti az öngyógyulási folyamatokat, a szöveti regenerációt Serkenti a test fájdalomcsillapító folyamatát, valamint tehermentesít Segíti az izomfunkciót, támogatja a vénákat, tartja az izületeket, korrigálja a tartást A tape pamutszövet, akril bevonattal spandex és latexmentes. Kinesio-tape A teljesítmény- és tömegsport fejlődésével együtt vált a sérülés megelőzésére és kezelésére használt bandázsolás ismertté és kedveltté. A sport extrém és változó követelményei új anyagok és technikák kialakításához vezettek, például: a biomechanikai tudás felhasználásával. Move more, and move better with RockTape. Kenzo Kase hetvenes években kidolgozott módszere alapján a kineziológiai szalag a modern kor emberének fájdalmait is képes enyhíteni.


Sportolók, irodai dolgozók, fizikai munkát végzők egyaránt sokat köszönhetnek a kinesio tape -nek.

A honlapon szereplő információk tájékoztató jellegűek. A házhoz szállítási díjak online rendelésekre vonatkoznak, az áruházainkban igényelhető kiszállítási feltételek ettől eltérhetnek. Az esetleges informatikai hibákért felelősséget nem vállalunk.


A fájdalom és sérülés megelőzésében is használjuk, a kinesio tape stabilizálja a gyengült, sérült, műtött testrészeket. A kinesio tape hatása a ragasztás technikájától függ. Kineziológiai szalag sport és terápiás célokra. Otthoni felhelyezéssel kockázatos próbálkozni, mert a helytelen tape ragasztás hatástalan, rosszabb esetben akár káros következménnyel is járhat.


Ha szeretnéd kideríteni a probléma okát és hajlandó vagy tenni a megoldásáért, akkor egy mozgáselemzéssel felmérem a jelenlegi állapotodat, felteszem a kinesio tapet, és adok korrekciós feladatokat, amivel ki tudjuk egészíteni a tapes. Ez azért is ajánlott kifejezetten, mert rosszul felhelyezett tapasz az izmok akadályozását, fájdalmas működését, vagy az adott probléma fokozódását okozhatja! A választott szín sem mindegy, nem divat kérdése! A látható, ruházat által nem. We’re more than just a tape company.


Fájdalomcsillapítás, gyógyszerek nélkül! We are a movement company. We help athletes of every level go stronger, longer with the best kinesiology tape , cutting-edge education, and fitness support products.


Nasara Nasara Kinezológiai Tapasz 5cm x 5m vélemények. Egy ilyen kezelés ára ennek ellenére nem szökik az egekbe.

Aktuális árainkat az Árak menüpontban tekinthetik meg. A kineziológiai tapaszt természetesen boltban is meg lehet venni. Ennek az ára általában kb. A terapeuták által továbbképzéseken elsajátított felragasztási technikákat kineziológiai tesztek alapján fejlesztették ki, innen származik a tapasz neve is: kineziológiai tapasz (kinesiology tape).


Budapest, Kerékgyártó u. Mellékhatások nélküli gyógyulás! Reumatológiai megbetegedések, ortopédiai elváltozások, mozgásszervi panaszok esetén, legyen szó krónikus állapotról vagy akut sérülésről. A Tape egy csúcsminőségű pamutanyag, vastagságát, súlyát és nyúlási tulajdonságait tekintve olyan, mint a bőr, hátoldalán 1-os akril ragasztóréteggel bevonva.


A Kinesio-tape egy mellékhatások nélküli órás információs terápia.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések