Vitali, 8:20 AM

2020. január 15., szerda

Konyhakész tüzifa

Vásárolhat erdei rakodóról, jellemzően 1-méter hosszúságú feldolgozatlan tűzifát, míg Tüzép telepünkön elsősorban konyhakész (kuglizott, hasított) tűzifa értékesítését végezzük ömlesztett köbméteres elszámolással. Amennyiben méteres hasított, vagy kalodás fát szeretne, az is megoldható. Egyéb keménylomb konyhakész tűzifa.


Az árak forintban és gépkocsira felterhelve értendők, a -os ÁFÁ-t tartalmazzák! Feldolgozott tűzifa igény esetén k. Telepünkön a legmodernebb gépekkel állítunk elő folyamatosan jó minőségű, nagy mennyiségű tüzifát.

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Hálós kalodás tüzifa. Telephelyünk Érden található, ahonnan könnyedén kiszolgálhatjuk kedves megrendelőinket Budapest, Pest, Fejér és Komáron-Esztergom megye egész területén. Unja már, hogy minden évben átverik?


Ne csak a mennyiséggel legyen elégedett, hanem a minőségre is figyeljen oda! Nagyon sok vásárló panaszkodik a silány minőségű tüzelő vásárlása után ,nem tart ki a mennyiség az adott időszakra, rá kell rendelniük. Konyhakész tüzifa db.


Erdei tüzifa db.

Akác hasított tüzifa db. Tüzifa hasítógép db. Hasított tüzifa db. Kemény tüzifa db.


Rendeljen most minőségi tűzifát akciós áron, kedvezményes házhoz szállítással Szombathely és Kőszeg vonzáskörzetébe! AZ ÖSSZES FAFAJTA EGYSÉGÁRON! Mindig akciós tűzifa árak! Fő tevékenységink a magántulajdonú erdők szakirányítása, erdészeti szaktanácsadás, és faanyag-kereskedelem.


Száraz, hasított, darabolt bükk tűzifa. A mennyiséget a keletkezett hézagokkal együtt szórt űrméterként értelmezzük. Fával dolgozni nehéz mesterség. Sok-sok kézen keresztül jut el a feldolgozott faanyag az erdőben álló faóriástól a kandallók mellé. Alapelvünk a fejlesztésben a „megfelelő gépet.


Koronavírus járvány miatti korlátozások! Tűzifa Vásároljon tüzifát közvetlenül a fűrészüzemből! Azonnal felhasználható tüzifa , csupán meg kell gyújtania. Kalodás tüzifa Göd.


Tűzifáinkat futószalagról szórjuk különböző méretű zsákokba.

Rögtön elégetheti, csupán meg kell gyújtania. Ingyenes házhoz szállítás, Bükk, tölgy, akác olcsó tűzifa. Ezt a kiszerelést szokták raklapos tüzifának is hívni, a lényeg, hogy a fa össze van rakva egy magas kalodában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések