Vitali, 8:20 AM

2018. február 28., szerda

Műanyag csibeháló

Rombusz szemformájú műanyag rács, mely kiválóan alkalmas baromfi udvarok elkerítésére. A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította. Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár, amely a szállítási költséget nem tartalmazza. Az Avinet műanyag háló ideális lehet a kisebb testű háziállatok, madárfélék elkerítésére.


Csirke, baromfi, egyéb szárnyas állatok, díszmadarak, nyulak ketrecének építésekor is felhasználható! Rácsméret: 24x27mm A 24xmm szemméretű műanyag háló csibeháló , baromfiháló néven is ismert. This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful. A Nortene márkanévvel fémjelzett hálók között feladatok széles skálájára találhatunk megoldást.


A különböző szemméretű hálókkal a legapróbb rovarokat, kisebb madarakat is távol tarthatjuk, de kutyák, macskák, nyulak, baromfik elkerítése is kivitelezhető. Szúnyoghálók, fátyolfóliák, műanyag rácsok, ponthegesztett dróthálók kiváló minőségben! Tegye hasznos térré a kertjét is, időjárás álló kerti bútorokkal a Praktiker webáruházából. Drótfonat és drótkerítés árak és árlista. Csibék és csirkék neveléséhez, tartásához fém és műanyag csibeháló eladó ingyenes házhozszállítással.


A csirke - csibeháló mű. Az UV-álló termékek fémből és műanyagból készülnek. Galvanex Plast acél csibeháló zöld műanyag bevonattal x méter.


Hármas sodrású drótból készült háló. Minden műanyag bevonatos termékünk megfelelő mennyiség. A díszített műanyag szöveteket fel lehet használni gyors és praktikus kerítések elkészítéséhez. Alkalmazható virágos kiskertek, kertek, füvesített területek és további területek elkerítésére. Továbbá design “ágyásszegélynek” is felhasználható.


Poliészter lemezek, poliészter hullámlemezek, trapézlemezel, öntartó poliészter lemezek, mezőgazdasági és ipari fóliák, drótkerítések és dróthálók. CSIBEHÁLÓ KAPUK ÉS KISKAPUK Garden egyszárnyú és kétszárnyú kapu ECO egyszárnyú és kétszárnyú kapu ALCATRAZ egyszárnyú kapu ALCATRAZ kétszárnyú kapu Úszókapuk, ipari-lakossági SZŐLÉSZETI RENDSZEREK SPECIÁLIS KIEGÉSZÍTŐK TALAJC. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!


A speciális tartási körülmény azt jelenti, hogy a madár rendkívül stresszhajlamos, menekülő állat, mint a ló. Tehát: méter magas vadháló, rajta belül méteres szupererős (5xmm-es osztású) műanyag csibeháló , kívül - amennyiben szabad terület vadakkal, kutyákkal - villanypásztor szükséges. Műanyag bevonatú kerítés drótok.


Tevékenységi körünk kezdetben import, export, gyártás és nagykereskedelem. Debrecen első internetes mezőgazdasági boltja. Növényvédő szerek, vegyi áruk, kerti kisgépek, kéziszerszámok kiváló minőségben, nagy választékban. PA fonallal összefűzve.


Elérhető méretekről, árakról érdeklődjön e- mailben, vagy honlapon az egyéb termékek menüfülben tájékozódjon. Kettős alternatív kapcsoló bekötése. Keresztváltó kapcsoló : Csak a fázisvezetőt ( L) szakítja meg.


Három, vagy több helyről történő kapc. Napjainkban egyre több gondot okoznak a városban elszaporodó galambok és egyéb madárfajták. Az épületekre leszálló madarak nem csak állandó piszkot és zajt okoznak, de egészségügyi és egyéb veszélyt is jelentenek.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések