Vitali, 8:20 AM

2018. február 9., péntek

Radiátor fólia

A radiátor minden irányban közel azonos mértékben adja le a hőt. Kompletné špecifikácie. Termoreflexná fólia za radiátor.


Jedná sa o dvojvrstvú fóliu ktorá sa skladá z reflexnej časti hliníkovej fólie , tá je schopná odrážať až tepelného žiarenia vyžarovaným vykurovacím telesom smerom ku stene a tak šetrí značné náklady na vykurovanie. Fólia s reflexnou vrstvou zvyšuje účinnosť podlahového kúrenia tým, že odráža tepelné žiarenie do miestnosti.

Nie je potrebné ju lepiť. Fóliu tesne rozložíme po celej ploche a spoje prelepíme samolepiacou páskou, najlepšie hliníkovou. Jedná se o celkem zajímavý doplněk, který má zamezit tomu, aby část tepla z radiátoru nemířila špatným směrem. Tedy v podstatě přímo do zdi, vlivem čehož není teplo využito tak jak by mělo.


Omezuje ztrátu energie skrz zeď tím, že odráží tepelnou energii zpět do místnosti. Z obrázku je viditeľné, že pod obidvoma oknami je umiestnený radiátor. Za radiátorom pod pravým oknom je použitá energeticky úsporná fólia Radflek.

Ez ugyanis a hő visszaverésével, illetve a szoba felé terelésével megakadályozza, hogy a fűtőtest hátoldala a falat, ezáltal pedig a kinti levegőt melegítse. Szintén ezen segít, ha a radiátor tetejét esztétikus fedlappal letakarjuk. Ezzel azt is elérjük, hogy az ablaküveg előtt, a függöny mögött nem alakul ki egy fölösleges meleg légpárna.


Jednoduchá inštalácia, vysoká efektivita. Pripína sa magnetickou páskou na zadnú časť radiátora. A fal felé néző panel jórészt nem a szobát, hanem a falat melegíti, vagyis leginkább a kinti levegőt. A jó hír, hogy kollégáink telepítés előtt makulátlan üvegtisztítást hajtanak végre a tökéletes telepítés érdekében, ezen felül a fólia kiszáradási ideje nap, amíg nem lehet a fóliázott felületet takarítani. Ezek után puha törlővel és a hagyományos ablaktisztító szerekkel lehet takarítani.


Thermoflex-folie za radiator délky m, výšky m mm, tloušťky mm. A hőtükör hővisszaverő réteggel ellátott polietilén. Fólie za radiátor slouží jako izolace.


Reflexní fólie za radiátor EcoSavers. Připíná se magnetickou páskou na zadní část radiátoru. Zabraňuje unikání tepla přes stěnu za radiátorem.


Ha nincs szigetelve a fal a radiátor mögött, elvész a falra sugárzott hő, amely gyakorlatilag a falon keresztül a szabadba távozik. Get Free Delivery On Orders Over £99.

Hurry Offer Ends Midnight Wednesday! Available Online Now From £94! Choose From Many Classic Designs! With Classic Radiators From £99.


Nasadit izolační odrazovou fólii za radiátor zvládne i méně šikovný člověk. Pak jen stačí změřit prostor za radiátorem, vystřihnout odpovídající část fólie a jednoduše zatlačit za radiátor. Na rozdíl od většiny.


Fólii za radiátor můžete na zeď za radiátor nalepit pomocí oboustranně lepicí pásky či ji nechat volně zavěšenou, pokud máte vlhké stěny. Fólia má jednoduchú aplikáciu nalepením za radiátor kde odráža až tepelného žiarenia. To se od ní odráží a je zpět pohlcováno do radiátoru a dalsí část ohřívá přes mezery v žebrovém radiátoru okolní předměty.


Kingspan Thermawall TWis a high-performance insulation board with low thermal conductivity. A polyisocyanurate board with foil facings on both sides to enhance performance, this fibre-free rigid thermoset board is resistant to water and air filtration and is intended for. Odrazová fólia za radiátor obmedzuje stratu energie cez stenu tým, že odráža tepelnú energiu späť do miestnosti. Cena fólie je udávaná za 1m dĺžky.


Používa sa aj ako reflexná vrstva pod podlahov. Ponúkame kvalitné reflexné fólie za radiátor za dobré ceny.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések