Vitali, 8:20 AM

2018. február 14., szerda

Porotherm habarcs

It is revolutionising the UK construction industry through exceptionally fast, virtually dry construction combined with high strength and thermal efficiency. View our range of building products online today. Ha nincs keresse fel cégünket és mi ebben is segítségére leszünk.


Ezáltal homogén, jobb hőszigetelő képességű , pontosabb és szebb téglafalazatot alakíthatunk ki. A kiválasztott termékek kosárba helyezését követően megkapja előajánlatunkat, amellyel felkeresheti az Ön által kiválasztott kereskedelmi partnerünket.

A habarcs nem más, mint „hiba a falazatban”, ezért a legjobb, amit tehetünk, hogy csökkentjük a mennyiségét. Hogyan tehetjük ezt meg? Porotherm PROFI K habarcs. Szerencsére az építőipar fejlődésének köszönhetően egyre többféle megoldás segíti a munkánkat és a falazás modernizálását.


A habarcs vízzel erősen lúgos reakcióba lép, ezért ügyeljünk, hogy szembe, bőrre ne kerüljön! Ha mégis előfordul, mossuk le bő vízzel, szükség esetén forduljunk szakorvoshoz. Kérjük, a kivitelezés során felmerülő kérdéseivel forduljon szakembereinkhez!

Miért annyira forradalmi ez? Mert egyszerre biztosítja a. Ennek alapján az ember azt hinné hogy az előbbivel teljesen értelmetlen építkezni. A vasalt betonaljzat elkészülte után 1-héttel már hozhatjuk a tégláinkat.


Tégla és habarcs bedaruzása. Addig az 1-hétig pedig utókezelni kell a betont. A téglák szép nagy kamionokon érkeznek meg, amin szerencsés esetben daru található.


Ezt a kövér darus kocsit nevezik KCR-nek. Find the Right Printer for You. Check Out Our Selection Today! Nagy szilárdságú, kézi és gépi felhordású falazóhabarcs a webermix Mfalazóhabarcs. A falazóhabarcs feladata az építőelemek ( azaz a téglák ) összeragasztása, a közöttük lévő hézagok kitöltése, ezáltal a teher elosztása.


A SAKRET itt is a teljes műszaki igényt lefedő lehetőségeket kínál. Habarcs típus Sakr. A porothermnél a Profi technológia a fejlesztésnek egy új szintjét képviseli.


A Profi elemek vízszintes felületét a kiégetés után csiszolják, ezáltal nagy méretpontosságot érnek el.

Ez teszi lehetővé, hogy a hagyományos falazó vagy hőszigetelő falazó habarcs helyett vékony falazóhabarcsot, vagy a további fejlesztés eredményeként Dryfix habot használjanak. A Profi terméknév azt jelenti, hogy a tégla felfekvő felületeit a kiégetés után síkra csiszoljuk, így minden tégla milliméter pontosan egyforma magas lesz. Telephelyünkön, üzletünkben arra törekszünk, hogy a mai vezető építőanyag gyártók termékeit megismerhessék, információkat gyűjthessenek és az Önök számára legoptimálisabbnak tartott terméket kedvező feltételekkel meg tudják vásárolni. Sokakban felmerül a kérdés: elérhető egyáltalán ilyen falazat?


Az égetett kerámia falazóanyagok története már bizonyított az időállóság területén is a római kortól kezdve. Nem véletlen, hogy az ebből épült házak jobban tartják értéküket, sőt a könnyűszerkezetes házakkal hasonlítva: azonos építési költség. Ezután az egyes téglasorok közé mindössze mm vastagságú vékony falazó habarcs kerül, amelynek nagy elõnye, hogy kb. Baumit falazóhabarcs teherhordó falak, válaszfalak, valamint pillérek és kémény falazására is.


Az árak érvényesek a solymári téglagyárban gépkocsira rakva. Kedvező szállításért kérje ajánlatunkat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések