Vitali, 8:20 AM

2017. február 17., péntek

Z szelemen ár

A termékek széles méretválasztéka a különböző anyagvastagságoknak, valamint a több dimenzióban állítható, korszerű gyártóberendezésnek köszönhető. Az Acéldiszkont féle profilméretet forgalmaz mm-től mm-ig terjedő lemezvastagságban. Z -C-U Szelemen Könnyűszerkezetes épületeknél a váz nagy százalékban tartalmaz acél szelement, ami az oldalfalak, tetőszerkezetek, födémszerkezetek kialakításában kaphat szerepet.


A z és c szelemen szerkezetek viszonylag nagyobb (6-méternél szélesebb) főtartó-távolságok esetében ajánlják. Előnye, hogy gazdaságos megoldást.

Z horganyzott acél szelemen. A vékonyfalú, tűzihorganyzott Z -C-U gerendák, valamint CI toldóelemek jelentik a könnyűszerkezetes építési mó a száraz. Nagy teherbírásuknak köszönhetően kiválóan alkalmazhatók ipari épületek és csarnokok építésénél.


Z és C szelemenek Sz. A Z profil az acélszerkezetes építkezés alapanyaga. Leginkább falakhoz, ajtókhoz, ablakokhoz keretként használják.


Szelvénykialakítása eltérő fülméretű, így egymásba fordítva toldható egymáshoz toldó elem nélkül.

Kiváló minőségű német S 3minőségű, Z2horganyzott alapanyagból, összeforgatható keresztmetszetben. Z szelemen , C szelemen , U szelvény. Nettó ár : Teljes nettó ár : Bruttó ár : Teljes bruttó ár. Rövid gyártási határidő! Zártszelvény csarnokváz, 10x10es oszlopokkal, 60x40es rácso tetőszerkezettel.


A „ Z ” szelemenek vastagsága a terheléstől függően változó, mm-től egészen mm-ig megrendelhető. SZELEMEN FURATOLVA! A „ Z ” gerendák eltérő szélességű felső- és alsó övlemezekkel rendelkeznek, így toldó elemek nélkül is könnyedén összeforgathatók folytatólagos többtámaszú tartóként a megfelelő alátámasztás mellet. Vissza a tetejére Tetőfelújítás AKCIÓ. Tetőfedés – tető felújítás cserepeslemezzel akció!


CSAK A HASZNOS mTETŐFELÜLETET. A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította. Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár , amely a szállítási költséget nem tartalmazza.


Gipszkarton profilok (12) Gipszkarton lapok (3) Csavarok (15) Fóliák és szigetelések (6) Szalagok gipszkartonozáshoz (11) Egyéb gipszkarton k. Z Szelemen (14) C Szelemen (14) A kategória összes terméke. Rendelhető szendvicspanel terméktípusainkat, illetve azok főbb jellemzőit tekintheti meg az alábbiakban, az egyes típusok alatti linkre kattintva pedig részletesebb leírást olvashat róluk.

Iseki TF2típusú japán kistraktorokhoz. A rakodó felszerelésekor kisebb módosításokra szükség lehet. Az ár tartalmazza a képeken látható, felszereléshez szükséges hidraulika vezérlőtömböt, csöveket, konzolokat és rakodó kanalat.


Elfelejtett jelsz ó Belépés Regisztrálok. Elküldtünk e-mailben egy aktiváló linket, melyre kattintva új jelszót generálhatsz. Gépek és tartozékaik. Termékkatalógus Tekintse át minden termékünket egy oldalas füzetben!


Elöregedett, beázó pala vagy cserépfedés cseréjéhez a legjobb választás a cserepeslemez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések