Vitali, 8:20 AM

2017. február 16., csütörtök

Szárított tölgy fűrészáru

Free Shipping Available. Az általunk árusított tölgy fűrészáru elegendő időt tölt a szárítóberendezésekben – körülbelül 3-hetet vastagságtól függően– mielőtt az forgalomba kerülne. Mindezek után nedvességtartalma már nem haladja meg a -ot.


A megfelelő szárítással érjük el azt, hogy a faáru tartós és strapabíró legyen. Tölgy szárított szélezetlen fűrészáru és mm vastagságban. Vörös tölgy fűrészáru. Kategória: Keményfa fűrészáruk. A kocsányos, kocsánytalan tölgy alternatívájaként számításba vehetjük beltéri felhasználás során, szíjácsa keskeny sárgásfehér, gesztje szélesebb, világos sz.


Minőségre rendkívüli hangsúlyt fektető, hazai kitermelésből származó szélezetlen profilra vágott tölgyfa fürészáru hat hétig pihen a száritóberendezésben mielött piaci forgalomba kerülne, ekkor a nedveségtartalma max. Keméyfa többféle hosszméretben, ill. A piacot szemmel tartva joggal gondoljuk.


Magas, terebélyes koronájú lombhullató fa. Kérge sötét vagy barnásszürke. Hazánkban az Alföldön és a középhegységek szélén 2m tengerszint feletti magasságig található meg. Kedveli az üde vagy nedves talajokat. Ha a mélyre hatoló.


Oldaltérkép Borovi fűrészáru Kapcsolat Borovi szélezett fűrészáru Lucfenyő fűrészáru Eladó faipari gépek Tölgy fűrészáru Ablakfríz Ajtófríz Pellet ár Szerszámélezés Bükk fűrészáru Táblásított fenyő Szalagfűrész Csiszológép Gyalugép Felsőmaró Marógép Faipari porelszívó eladó Lapszbászgép. Fűrészáru kereskedelem és asztalos faanyag, országos kiszállítás. Nagykereskedésünk számos szolgáltatása mellett belsőépítészeti megoldásokra kiválóan alkalmas szárított fűrészárú forgalmazásával és gyártásával is foglalkozik! Egyedi igényeknek megfelelően a faterméket gyaluljuk, csiszoljuk, saját szárító. Szárított kelet-európai borovi és lucfenyő Szárított fűrészáru Kelet-Európából szélezetlen és szélezett profilban, nedvességtartalomra szárítva.


Ajtó, korlát, lépcső készítésére egyaránt alkalmas. A fűrészáru kínálatunkat képező lombos faanyag Magyarországról és a környező országokból származik. A JAF Csoport kirendeltségei Európa-szerte mindig a faanyag forrásának közelében létesültek, amely több előnyt is tartogat. Természetesen az akác fűrészáru sem maradhat ki széles kínálatunkból.


Pallók és deszkák szélezetlen kivitelezésben, különböző méretekben. Fakereskedésünkben a legjobb minőségű, légszáraz akác fűrészárut találja meg. Az akác fűrészáru felhasználási területe igen széles, kiválóan felhasználható. A nemesebb tölgyekhez képest vörösesebb árnyalata van. Money Back Guarantee!


Skandináv Fatelep - minőség közel Önhöz. A fatelep, ahol megtalálja, amit keres. SZÁRÍTOTT LUCFENYŐ FŰRÉSZÁRU. Műszárított lucfenyő alapanyagaink készletről. A termék előnye, hogy a beépítés után deformációkra kevésbé lesz hajlamos, könnyen megmunkálható természetes alapanyag.


Megrendelés esetén kérje egyedi ajánlatunkat, érdeklődjön telefonon! Szélezetlen Szárított Borovi Fenyő Fűrészáru. Import minőség, amiből folyamatos az ellátásunk. Fő profilunk rönkből fűrészáru előállítás (elsődleges fafeldolgozás).


Főleg keményfa nagykereskedelemmel foglalkozunk. Az üzemben évente kb. Mind tölgyből, mind bükkből kb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések