Vitali, 8:20 AM

2017. február 21., kedd

Vízlepergető anyag

Ruházati vízálló, vízhatlan, vízlepergetős anyag. Az itt látható termék kategóriákban sokféle vízálló, vízlepergető anyagot találhat. Fontos, hogy a szerkezet strapabíró legyen, hiszen ellen kell állnia nagyerejű szélnek is, de az is lényeges, hogy a napellenzőt ne kezdje ki a napsütés és az eső sem.


Vízlepergető anyag. A vízhatlan anyagok felhasználási lehetősége nagyon sokrétű.

Széldzseki, esőkabát, bel- és kültérre székpárna huzat, pelenkázó asztalra szivacshuzat, napernyő vagy akár hintaágyra vízlepergető tető is. Minderre kiváló megoldás nyújtanak az itt látható vízlepergető anyagok. Ha más szín érdekli kérjük hívjon minket bizalommal. Kültéri bútorokhoz is alkalmas. Vékony , vízlepergető anyag ! Tökéletes tornazsáknak, kabá.


A napernyővászon rendkívül praktikus lehet nyáron, hiszen ilyenkor hiába van elviselhetetlen kánikula, így is olyakor megesik, hogy jön egy frissítő zápor csak úgy, a semmiből. Galériánkban és Webárzházunkban bemutatunk néhány - a felvétel idején boltunkban lévő - vízhatlan és vízlepergető anyagot , de természetesen a készlet folyamatosan változik, bővül.

Managing diabetes can be hard. Lysulin helps you keep it from getting complicated. What is an A1c test? Poliester Nylon. Szabadtéri ruházat, kabátok készítésére alkalmas anyag.


Anyag szélessége 1cm. Származási hely:EU Rendezés Gyártó. Jelentés: Az Ön böngészője nem engedélyezi a cookie fájlok használatát. A vásárláshoz mindenképpen szükség van erre a funkcióra.


Módosítsa a böngésző beállításait! ORCHESTRA MAX – Öntisztuló, vízlepergető szövet. Különösen alkalmas fix szerkezetek esetén, melyek az állandóan változó időjárás viszontagságainak folyamatosan ki vannak téve.


Művészi megoldás boltok, hotelek vendéglők árnyékolására, de az igényes magánszemélyek számára is. A nedves építőanyagok jelentősen megnövekedett hővezetőképességgel rendelkeznek. A hagyományos tégla nedvességtartalmának mindössze -os növelése szeres hővezetőképesség növekedéshez vezet.


A ciklikus fagyás-olvadás fokozatosan tágítva az anyag pórusait a szerkezetek élettartamának csökkenéséhez vezet. Kezdőlap MÉTERÁRU Kent vízlepergető anyag.

Mosógépben C 0-on mosható. Egyszínű, méteráru. A kültéri szöveteink közös tulajdonsága, hogy rendkívül ellenálló a különböző környezeti hatásokkal szemben. UV álló rétegeinek köszönhetően nem árthat neki a napfény. Ajánljuk kültéri ruházathoz, táskákhoz, kültéri bútorok bevonásához stb.


Ha nem szánsz elegendő időt az anyagfelület kezelésre való előkészítésére, a vízlepergető réteg nem fog megfelelően kötődni a ruházat, lábbeli vagy felszerelés ayagához. A problémát azonban nem csak az anyag felületén megtapadt piszok és szennyeződés okozza. A szabadtéri tevékenységek során természetes olajok.


Rendkívül sűrű szövésének és a speciális rétegnek köszönhetően, fent tudja tartani a ráborult, leöntött szennyeződéseket ezen a legfelső rétegen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések