Vitali, 8:20 AM

2017. február 2., csütörtök

Szárított tölgy

Huge Range Of Fluorescent Tubes. Free Shipping on eBay. Az általunk árusított tölgy fűrészáru elegendő időt tölt a szárítóberendezésekben – körülbelül 3-hetet vastagságtól függően– mielőtt az forgalomba kerülne.


A megfelelő szárítással érjük el azt, hogy a faáru tartós és strapabíró legyen. Tölgy szárított szélezetlen fűrészáru és mm vastagságban.

Minőségre rendkívüli hangsúlyt fektető, hazai kitermelésből származó szélezetlen profilra vágott tölgyfa fürészáru hat hétig pihen a száritóberendezésben mielött piaci forgalomba kerülne, ekkor a nedveségtartalma max. Keméyfa többféle hosszméretben, ill. A piacot szemmel tartva joggal gondoljuk.


A kocsányos, kocsánytalan tölgy alternatívájaként számításba vehetjük beltéri felhasználás során, szíjácsa keskeny sárgásfehér, gesztje szélesebb, világos színű, enyhén rózsaszín árnyalatú vöröses. Magas, terebélyes koronájú lombhullató fa. Kérge sötét vagy barnásszürke.


Hazánkban az Alföldön és a középhegységek szélén 2m tengerszint feletti magasságig található meg.

Kedveli az üde vagy nedves talajokat. Ha a mélyre hatoló. Az asztalosminőségü fenyőn kívül kedvező áru szárított tölgy , gőzölt bükk fűrészáruval és rétegragasztott frízanyagokkal állunk vevőink rendelkezésére. A nálunk vásárolt anyagokat, kérésére kiszállítjuk. Furnir“ üzemünkben Európa legjobb termőhelyeiről származó alapanyagokat dolgozzuk fel, amelynek eredménye a kiváló minőségű román tölgy , kőris, bükk, cseresznye és juhar fűrészáru.


Mindezeken felül a romániai Brassóban található „J. Gerenda ( szárított , gyalult, csiszolt) A gerenda tartófunkciója miatt nélkülözhetetlen építőipari faanyag. A gerendákat kérésre impregnáljuk, mellyel megvédjük a gomba, penész és rovarkárok ellen.


Gyalult áru vásárlása és rendelése az OBI-nál. Száritott tölgy fürészáru Bruttó 295. Oldaltérkép Borovi fűrészáru Kapcsolat Borovi szélezett fűrészáru Lucfenyő fűrészáru Eladó faipari gépek Tölgy fűrészáru Ablakfríz Ajtófríz Pellet ár Szerszámélezés Bükk fűrészáru Táblásított fenyő Szalagfűrész Csiszológép Gyalugép Felsőmaró Marógép Faipari porelszívó eladó Lapszbászgép. A tabak vagy dohány tölgy bútorlap a szárított dohány színét adja vissza a tölgy rajzolaton a bútorlap felületén. Egy erősebb rajzolatú tölgy bútorlap képét mutatja, flóderos mintával.


Az erős rajzolatnak köszönhetően ez a tölgy bútorlap nagy felületeken gyönyörű rajzolatot mutat. Erezett felülettel!

A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította. Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár, amely a szállítási költséget nem tartalmazza. Légszáraz, szélezetlen alapanyagok felhasználása a fa alaki megjelenéséből adódóan nagyon változatos és egyedi lehet. Alapanyag választékunk: borovi fenyő, vörösfenyő, tölgy , kőris, akác és bükk anyagok. Erdőgazdálkodótól cser, tölgy tűzifa kis és nagy tételben ,erdei 1x1x1.


Felhasználás: kitűnő tulajdonságai, tartóssága, könnyű megmunkálhatósága, markáns megjelenése miatt a legszélesebb körben felhasznált kemény fa fajunk. Műszárított lombos termékek 9- -os nedvességtartalmát műszárítással érik el szárítókamrákban. A termék előnye, hogy a beépítés után deformációkra kevésbé lesz hajlamos, könnyen megmunkálható természetes alapanyag.


Szélezetlen szárított fehér bükk I-II o. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések