Vitali, 8:20 AM

2017. február 7., kedd

Lapszabászat szombathely

Vállalkozásunk bútorlapok méretre vágásával, élzárásával foglalkozik. Közel száz féle, a Falco Zrt által gyártott, felületkezelt, laminált forgácslapból választhatnak megrendelőink. Ezen kívül, Egger, Kronospan, Kaindl bútorlapokat is megtalálhatja nálunk. Több mint éves szakmai tapasztalattal alapítottuk a Vasi Korpusz Kft.


Cégünk bútorkészítéssel és bútorlapszabászattal foglalkozik, a vásárlók egyedi igényeit figyelembe véve.

A légpárnás asztalnak köszönhetően a lapok sérülésveszélye is minimális. A honlapunkról letölthető megrendelőlappal lehetőséget biztosítunk arra, hogy vevőink rendeléseiket elektronikus úton adják le. A NYPAN-ban mindent megtalál ami a bútorkészítéshez kell, sőt. LAPSZABÁSZAT Letölthető papíralapú lapszabászati megrendelőlap (Ezt a megrendelőlapot csak akkor használja, ha kinyomtatva személyesen adja le rendelését!) Nyomtatás.


Négyzetméterben vásárolható bútorlapok (Az árak a szabás díját, és az ÁFA-t tartalmazzák) Az ár a vágás mennyiségétől függően eltérhet. Csak az előre kifizetett faárut áll módunkban méretre vágni a vásárló által meghatározott paraméterek alapján. A vágási díj szintén előre fizetendő.


A lapszabászat és élzárás terén kiemelkedő felszereltséggel, a régió egyik legnagyobb gépparkjával, valamint a legkorszerűbb automata adagolású táblafelosztó gépével állunk vevőink rendelkezésére.

Gyors, pontos és határidőre kész szolgáltatást biztosítunk. Aztán jönnek az árak, tudjuk jól, hogy az árak sokszor a minőséget is meghatározzák, pontosan emiatt alacsony ár stratégiával dolgozhat egy sor lapszabászat , vagy közzétehetnek alacsony bútorlap árlistákat is mások, amiket később járulékos költségekkel emelnek. Kérjen ingyenesen ajánlatot,gyors válaszadás!


Munkalap élzárás,bútorlap szabászat,vágás. Lapszabászat szombathely. A megrendelt bútorlapokat, nem táblában, hanem négyzetméterben árusítjuk és számoljuk, így a maradékot nem kell elvinni és természetesen fizetni sem kell érte. Mersich Asztalosüzem Szlávich János Vörösfa-ko kft.


Varga Károly vagyok. Cégemet a Drótháló kft. Az ügyfelek igényeit felmérve igyekszem maximálisan kielégíteni a vásárlóimat. Bútorlapszabászatunk bútorlapok és egyéb lapanyagok vágásával, élzárásával, valamint bútorszerelvények és bútoripari kiegészítők forgalmazásával foglalkozik. A korona vírus miatt a nyitvatartási idő 7-15-ig van.


Nálunk több mint 9féle színből lehet válogatni! Szombaton pedig zárva van az üzlet. Egyedi bútor készítéséhez szükséges bútoralkatrészek, bútorszerelvények, minőségi vasalatok, kiegészítők forgalmazása és értékesítése saját szaküzletünkből és webáruházunkból.


Vállaljuk egyedi konyhabútorok, gardróbok, beépített szekrények igényes kivitelezését, kedvező áron.

Sevroll tolóajtó rendszerek. Bük Vasi Korpusz Kft. Bútorlap kereskedelem, lapszabászat , gyors kiszolgálás, házhozszállítás. Közel 2féle dekor bútorlap azonnal raktárról! Válassza ki alapanyagait bútoraihoz nálunk, meg is csináljuk.


A felhasználói élmény és a felhasználók minél pontosabb megismerése érdekében az oldalon sütiket használunk. Az oldal további használatával a sütik használatát elfogadja!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések