Vitali, 8:20 AM

2017. február 16., csütörtök

Tüzép tüzifa árak

MJ, ami alig marad el a kemény tüzifák fűtőértékétől (tölgy, bükk, gyertyán). Az akác tüzifa fűtőértéke 14. Ezen felül az akácnak további előnye még, hogy fülledésre nem.


BÜKK TÜZIFA ÁRA: 35. A Magyar-középhegységben 6m fölött erdőalkotó. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az alábbi árak a szállítóink által a rendelkezésünkre bocsátott fa árától is függenek, tehát a fakitermelői árak.

Tűzifa értékesítése során jellemzően a FA-PIAC Magánerdészeti Kft. Irányadó árak havonta változhatnak. A változásokról honlapunkon tájékozódhat.


Egyszerre ömlesztett m³-t szállítunk (megközelítőleg mázsa vagy erdészeti m³) kuglizott és aprított tűzifából. Kérjük, figyelmesen olvassa el, és csak akkor kérdezzen telefonon, ha a válasz nincsen leírva. Az építőanyag forgalmazás elitjében.


Minden telephelyén megtalálhatók például a Lasselsberger – Knauf Kft. Gönczi Tüzép - Tavaszi gyertyán kuglis és hasított tűzifa akció!

Tekintse meg akciós termékeinket! Kiváló tűzifa, könnyen gyulla lassan szép lánggal ég, kellemes meleget áraszt és nem érzékeny a tárolásra, akár vizesen is könnyen begyullad. Tégla, tetőcserép, térkő, szigetelés akciós áron.


Gyártói akciós katalógusok, Latminute akciók, Gépkölcsönzés. Ha építkezni szeretne a Rácz Tüzépet keresse! Tüzép bemutatóterem és építőanyag kereskedés az Ön igényei szerint. Helyszíni tanácsadás és online webáruház országos kiszállítással.


Tüzifa Halom fatelepünkön a legjobb minőségű tüzifák és a leggazdaságosabb tüzifa árak várják! Rendeljen a legjobb minőségű tüzifa fajták közül, (akác, tölgy, bükk, gyertyán) most kedvező feltételekkel, megfizethető és korrekt áron. A Szoták Tüzifa kereskedés családi vállalkozásként működik közel éve. Telephelyünkön a fa gyors és szakszerű feldolgozására van lehetőség, köszönhetően a nagy teljesítményű gépeinknek: fűrészgép, elektromos hasítógép, gyújtós hasgató. Isaszeg és környékére építoanyag értékesítés, kiszállítás.


A hagyományos tüzép széles árukínálatával és a modern építkezés minden kellékével állunk rendelkezésükre. Kedvező árak , folyamatos akciók. Az árak tő melletti árak , az ÁFA értékét tartalmazzák. A szállítási lehetőségekről, valamint közbenső rakodóról és MÁV rakodóról történő vásárlásról bővebb információért keresse erdészeteinket.


A hasított, darabolt tűzifa a Zselici és Szántódi erdészeteknél elérhető termék! Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.

Orosházi Ilovszky Tüzép Tüzelő-, és Építőanyag kereskedelem honlapján! Kérjük, tekintse meg árainkat, és figyelje folyamatos építőanyag, valamint tüzelőanyag akcióinkat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések