Vitali, 8:20 AM

2017. február 3., péntek

Trinát radiátorzománc

Amennyiben mégis hígításra van szükség ecsettel történő felhordáshoz max. A szerszámok tisztítására és az elcseppenések eltávolítására azok megszáradása előtt szintetikus hígító vagy lakkbenzin alkalmas. Trinát szintetikus hígítóval hígítsuk. C hőmérséklet igénybevétel mellett, rugalmas és magasfényű festékbevonatra van szükség.


A Termol radiátorzománc nemcsak ecseteléssel, hanem szórással is felvihető a felületre. Hőálló radiátorfesték.

A festék kiválóan alkalmazható max. C-os hőigénybevételnek kitett felületekre, ahol rugalmas, jól tapadó, ütésálló, magasfényű bevonatra van szükség. Kültéri alkalmazás esetén réteg. TRINÁT RADIÁTORZOMÁNC 1FEHÉR. Tartós védelem Jól tapad Szórható is.


Egészségre káros nehézfémeket nem tartalmaz. Kalorfix radiátorzománc esetében a második réteg felhordását három órán belül vagy. Távolítsuk el a port, az olaj vagy kenőanyag nyomokat.

A laza, pergő rozsdát, vagy régi nem tapadó festékréteget drótkefével alaposan dörzsöljük le, majd ismét portalanítsuk. Régebben festett felület esetén a régi laza festékréteg eltávolítása és zsírtalanítás után kenhető. Bevonata ütésálló, nem pattogzik le.


A radiátorzománc jól terül és gyorsan szárad. Két rétegben alkalmazva az első réteg órán belül vagy óra. A terméket a feldolgozás előtt alaposan keverjük fel. Radiátorzománc , magasfényű, fehér oldószeres zománcfesték fémfelületekre. Rugalmas, jól tapadó, ütésálló Rendeld meg MOST!


Beltéri falfesték, kültéri falfesték fa, fém és műanyag felületre is. Elsősorban radiátorok, bojlerek, csővezetékek bevonására ajánljuk. Festékek, kiegészítők és szerszámok egy helyen! Nálunk mindent megtalál! Régi már festett felület esetén csiszolás szükséges.


A felület legyen száraz, tiszta valamint tapadó. Száradási idő: A száradási idő nagymértékben függ az alapfelülettől, a páratartalomtól, a felhordott réteg vastagságától és a hőmérséklettől. Akzo Nobel alapozó aqua Baumit beltéri Casati Dulux easycare egyrétegű Extreme extrém fafelület Falfesték favédő fémfelület Glett Harzo Homlokzatfesték Héra Inntaller kültéri lakk latex Lazurán lazúr lábazatfesték magasfényű matt Mester mosható parkettalakk Platinum Poli-Fabre Poli-Farbe Premium ragasztó Sadolin.


Az alapozott, szükség szerint megcsiszolt és portalanított felületre egy rétegben ecsetelik.

Kiválóan használható iskolatáblák, ping-pong asztalok bevonására. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. PORTERMÉKEK BAUMIT Építési ragasztó 25kg BAUMIT Estrich 40kg BAUMIT Falazó Habarcs 40kg BAUMIT Sockelputz Lábazati Alapvakolat 25kg BAUMIT UniPutz 40kg Cement 25kg.


TÖMÍTŐK ÉS PURHABOK DEN BRAV.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések