Vitali, 8:20 AM

2016. május 4., szerda

Diego sötétítő

Sötétítő függönyök. Választhat egyszínű, vagy mintás felületet, modern, vagy klasszikus mintázatot, esetleg színes, játékos. Több mint 300-féle fényáteresztő, sötétítő és készfüggöny közül válogathat.


Tovább Oldalfalra és mennyezetre szerelhető karnisok széles választékát, szetteket és egyedi megoldásokat is ajánlunk, kiváló függönyrögzítési ötletekkel. A DIEGO teljes kínálata elérhető közelségben: laminált padló, szőnyeg, PVC, vízálló LVT padlóburkolat, padlószőnyeg, függöny, karnis, tapéta. Szürkés-padlizsán alapon hullámmintás anyag, több színben kapható, 2cm- es tekercsben, alapanyaga poliészter.

A DIEGO kínálata négy alappilléren nyugszik: szőnyeg, padlószőnyeg, PVC-padló, laminált padló. Klasszikus, apró mintázatú, bordó színű sötétítő , 1cm-es tekercsben. Alapanyaga poliészter és viszkóz. Nézz be hozzánk jó tervezésű, kiváló minőségű függönyökért, többféle anyagból és színben, elkötővel, sötétítő funkcióval vagy ezek nélkül.


Sok stílusból választhatsz, így könnyen megtalálod a tökéletes függönyöket a hálószoba, konyha és nappali számára is! Leggyakrabban az otthonunk hangsúlyos területeit díszítjük feltünő tapétával, mint az étkező vagy a bejárat. De manapság a lakberendezők mesés mintákat, színeket és textúrákat használnak, hogy minden szobát ekülönlwgesseé tegyenek otthonunkban, a gyerekek szobái pedig személyes kedvenceim.


Fedezze fel széles függöny választékunkat!

A JYSK a készfüggönyök széles választékát kínálja, különféle mintákkal több színben. A stílusos könnyű és világos csipke-, szalag- és zsinórfüggönyöktől egészen a vastag, sötétítő vagy fényzáró függönyökig nálunk mindent megtalál. A sötétítő függöny alapvető funkciója maga a sötétítés, azaz megakadályozza a belátást a lakásba abban az esetben is, ha fel van kapcsolva a villany. Ha más megoldást használunk erre a célra (redőny, roletta, pliszé, stb…), akkor dekorációs célt is szolgálhat a. A fényáteresztő és sötétítő függönyök színekben, textúrákban és mintákban változtak az utóbbi években. A dizájnerek a harmonikus otthon megteremtésére helyezték a hangsúlyt.


Az ország és a Kárpát-medence egyik legkiterjedtebb kereskedelmi és szolgáltató franchise hálózata, mely már országban képviselteti magát: Magyarországon, Romániában és Szlovákiában, több mint 1áruházzal. KIZÁRÓLAG a monori Tesconál ! Mit tegyél hogy részt vegyél ? Lájkold és kommelted ezt a posztot ,és legalább 2-szer amikor meglátod hogy játékra fel értesítést egy külön posztban ,de akár hetente többször is. Akciós készfüggöny, sötétítő ,blackout sötétítő , készszőnyeg, rongyszőnyeg, lépcsőszőnyeg,műfű, diszpárna, gyerek falvédő, gyerek függöny.


A megrendeléseket a szokásos módon és késések nélkül dolgozzák fel. A pint DIEGO Homestyle fedezte fel. Fedezd fel (és mentsd) saját pinjeidet a Pinteresten. Legyen szó sötétítő vagy fényáteresztő készfüggönyökről, áruházainkban mindkét típusból válogathat, sőt, szín, méret és anyag tekintetében is széles választási. SÖTÉTÍTŐ - ÉS DEKOR- FÜGGÖNYÖK ÓRIÁSI VÁLASZTÉKA Rövid határidővel vállalunk függöny és egyéb textil termék varrást magánvásárlók és közületek részére is.


Függöny, sötétítő függöny anyagok, kész függönyök, függönygarnitúrák, vitrázs függönyök, konyhai függönyök, függöny ráncolók Ön tudta? Webáruházunkban többszázféle, különböző színű és mintájú függöny anyagot, virtázsfüggönyt és készfüggönyt kínálunk.

A DIEGO egy dinamikusan fejlődő, folyamatosan megújuló igazi csapat, amely több mint év tapasztalatát hasznosítva, nemzetközi kereskedelmi hálózatával meghatározó szerepet tölt be a Kárpát-medence laminált padló, szőnyeg, PVC-padló, függöny, tapéta és az ezekhez tartozó kiegészítő termékek kereskedelmi piacán. A Diego kínálatában több mint 3féle csodálatos fényáteresztő és sötétítő függönyt találsz, melyekből gyönyörű függönyöket varrathatsz otthonodba. Használd kreatívan a. Kávéházi vagy vitrage függönyeink speciális méretei lehetőséget adnak az ablak felső és alsó díszítésére is, mintázatuk és anyaguk pedig igazodik a különböző.


Stílusos függönyök különböző anyagokból és színekben alacsony. Nézd meg praktikus, stílusos és jó vonalvezetésű árnyékolóinkat, amelyek megfizethetők és mégis minőségiek. Válogathatsz sötétítők, rolók és lapfüggönyök között, számtalan színben és vastagságban, egyénileg állítva a bejövő fényt minden egyes szobában.


Akciós tapéta, karnis egyszerű és luxus minőségben is! Részletes leírás segíti a termékek jobb megismerésében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések