Vitali, 8:20 AM

2016. május 6., péntek

Kutyaház árgép

Aktuális Kutyahaz ajánlatok az ÁrGép -en. Hasonlítsa össze az árakat! Végre Barbie kutyusának is lehet saját házikója. Ez a trendi, Barbie stílusú kutyaház mindennel felvan szerelve amire csak egy kutyusnak szüksége lehet.


Kutyaház és hozzá való Ferplast párna kisebb kutyáknak. Az olasz Ferplast cég évek óta tervez és gyárt szebbnél szebb és praktikusnál praktikusabb kutyaházakat, melyet mérnökök, kutyatenyésztők és állatorvozok bevonásával fejleszt! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép -es frissítés óta esetleg módosította. Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár, amely a szállítási költséget nem tartalmazza.


Az adatok tájékoztató jellegűek. Vásárlás: Kutyaajtó árak, eladó Kutyaajtók. Akciós Kutyaajtó ár! Olcsó Kutyaajtó termékek, Kutyaajtó márkák. Az ULTRATHERM infrasugárzó panel kutyakennel fűtés és kutyaház fűtés céljára lett kifejlesztve.


Az infrapanel a napsugárzáshoz hasonló infra hőt bocsát ki, így rendkívül komfortos környezetet biztosít a kutya, macska és más házikedvenc számára. Garanciát vállalunk kutyaház termékeinkre a vásárlástól számított hónapon belül az alábbi feltételek szerint: Szállítás alatt történő rongálódásért nem tudunk felelősséget vállalni. A hűvös évszakokban a külső tartású háziállatok etető és itató edényeinek tartalma gyakran fagyos, jéghideg. A megfelelő hőmérsékletű táplálék és víz nagyban befolyásolja kedvencünk fejlődését, közérzetét és a betegségekkel szembeni ellenálló képességét.


Szigetelve,(Teljes) alja, oldalai, tető alatt egybefüggő teőfólia. Osb belső burkolat hungarocell (polisztirol) hőszigeteléssel. Mivel kutyaházat gyártunk ezért cicaházat is tudunk készíteni, vagy akár kutyaház cicaház kombinálva. A kutyaház olcsón a gyártótól!


Ha a kutya a szabadban lakik, szüksége van kutyaházra. Nem mindegy azonban, hogy ez a kutyaház miből van, milyen felépítésű, és mekkora. Létezik műanyag kutyaház , fából készült kutyaház , hőszigetelt kutyaház , extrém kutyaház , de készíthetünk saját magunk is kutyaházat. Sylvan Fa kültéri kutyaház. A legfontosabb dolog amit a kutyaház gyártásnál.


Prémium és szuper prémium kutya- és macskaeledel, felszerelés és kiegészítők áruháza. Országos, ingyenes házhoz szállítás, törzsvásárlói kedvezmények, akciók. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Tájékoztatjuk, hogy a honlapon ún.


OBI barkácsáruház - az éllovas a barkácsolás, az építkezés és a kert világában. Minőségi fából készült lakkozott kutyaház , melynek teteje nyitható ezáltal a belseje könnyedén tisztítható. A Bravecto hatása, alkalmazása, ár összehasonlítás és persze a rendelés. A ház tetejét bitumenes zsindely borítja, ami 1-os vízhatlanságot biztosít. Korszerű, alacsony fogyasztású (80w) egyszerűen beszerelhető, fűtőlapos kutyaházfűtés, ellető fűtés (kutyaólfűtés)!


Megbízható, igény szerint beállítható állandó meleget biztosít, több évtizedig használható, semmilyen karbantartást nem igényel! Mérete 50x60cm, igény szerint kisebb-nagyobb. Ha eladó kutyaház után keresgél, a lehetőségek széles skálája tárul ön elé.


A leggyakoribb a fából készült, már gyárilag hőszigetelt kutyaház , de található műanyag kutyaház is. A kínálat persze ár tekintetében is eltérő, hogy milyen kutyaház ár elfogadható, annak csak a gazda pénztárcája szab határt. Ahogy Önnek praktikusabb!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések