Vitali, 8:20 AM

2016. május 31., kedd

Magasfényű fehér bútorlap ár

Kezdődött az uni ( fehér , vanília, bordó) színekkel, de egyre nagyobb teret hódítanak a magasfényű lapok palettáján a fadekorok (zebrano, wenge, makassar stb). Bátran kombinálódik a tükörfényes front felület a matt korpusszal , ahogyan a nagy konyhagyártók is egyre nagyobb számban debütálnak a merész színekben pompázó magasfényű kreációikkal. Bútorlapok Magasfényű , fényes bútorlapok.


Fényes bútorlapok Magasfényű bútorlapok Tükörfényes, HPL borítású bútorlapok Acryl felületű, szuperfény. Egyik oldalon magasfényű PVC fóliával, a másik oldalon, fehér melaminnal laminálják. A GIZIR gyár nem csak a világ élvonalához tartozik, hanem az újdonságok terén is élen jár.

Hátoldal: fehér sima laminált. Jelentősen feldobja tolóajtós szekrényünket, ha a hagyományos bútorlap tolóajtóba egy magasfényű bútorlap osztást teszünk. Alapja a faforgácslap melynek - ha a metsztetét nézzük - középső részébe nagyobb méretű, a két szélébe apróbb szemcséjű forgácslapot préselnek nagy nyomással. Vásárolj most Fehér Konyhabútorokat online.


Harmonikus otthonra vágysz? Akár egy függöny vagy egy lámpa sokat változtathat lakásunk kialakításában. Meríts ötletet a Shopalike kínálatából, ahol egy helyen válogathatsz online, több webáruház termékei közül.


A Robi Nagyker Kft. Lengyel és Olasz import bútorok forgalmazásával foglalkozik.

Bútor, akciós bútor, konyhabútor, bababútor, szekrénysor, sarokgarnitúra, kanapé, ülőgarnitúra, hálószoba bútor, kárpitos bútor. A forgalmazás területén fontos szempont a jó minőség, és az ehhez kapcsolódó kedvező ár. Leave the search box empty to find all products, or enter a search term to find a specific product. OSB, bútorlap - Termék típusa.


Faforgács lap HDF bútorhátfal Laminált bútorlap , vághat ó Csiszolatlan OSB. Gyurasics Márka nélkül. Szűrés Alaphelyzet. A bútor már csak magasfényű fehér színben rendelhető. MDF front színétől.


A konyhákban, fürdőszobákban, nappaliban, hálószobákban, szállodai bútorokban, irodabútorokban, szekrényajtókban és falburkolatokban használják. A bútoripar legfontosabb alapanyaga a bútorlap , amely számos méretben, színben, felületi minőségben áll rendelkezésre. Láttunk már gyönyörű fehér mahagóni bútorlapból készült konyhabútort, amelynél.


A bútorlap ára nagymértékben függ a bútorlap felületének minőségétől is. Vásárlás: Komód árak, eladó Komódok. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Komód termékek, Komód márkák.


A PVC bútorlapok, a mai kornak és divatnak megfelelően nagy színválasztékban kapható. Az uni színeken( fehér , bézs, fekete…) felül, már széles színválasztékban, továbbá faerezetű, speciális fémszíneken felül,absztrakt kő és egyéb fantázia felületben is kaphatóak. Szállítási idő: Raktáron.

Greta olasz hálószoba magasfényű fehér színben közvetlenül az olasz gyártótól megvásárolható a Lineaflex Bútor Áruházban. Fever Woody Fashion, 1x 31. Fehér falfestékek vásárlása és rendelése az OBI-nál. Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy megrendeléskor a bútorlap élzáróval együtti kész (bruttó) méretét kell megadni! Kérjük, a megrendeléskor a felvett méreteket mindig egyeztessék.


A szabást csak aláírt megrendelőlap és előleg befizetése mellett kezdjük meg!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések