Vitali, 8:20 AM

2016. május 18., szerda

Milesi lazúr színek

Akciós lazúr festékek széles választékát találja honlapunkon, az egyik legjobb áron! Rendeljen tőlünk lazúr festéket, így spórolhat időt is és pénzt is. Visszahívjuk Önt, nem kell foglalkozni semmi plusz feladattal, csak adja le rendelési igényét, a többit megoldjuk Önnek.


Szigetszentmiklós, Sellő u. Milesi Hydrocrom színek , színskála.

Elérhetőek gyári színben, egyedi igények esetén tapasztalt technikusaink segítenek elkészíteni a kívánt árnyalatot. A vastaglazúr a fából készült nyílászárók hosszantartó védelmét biztosítja. Használatával dekoratív, áttetsző, matt védőfilm hozható létre a fa felületén.


Széles színpalettája alapszínt tartalmaz. Vásároljon az interneten is megbízható forrásból! Sadolin lazúr Terrace kültéri teak l. OBI favédő vékonylazúr , oldószeres erdei fenyő, l.

MILESI HYDROCROM vastaglazúr kül-, és beltéri festékrendszer. Ez a művelet mártásos, vagy locsolásos eljárással készül, ami biztosítja az egyenletes színt. Festékek színkeverése minden felületre több ezer színben! XHC 6-tal meghígítva, elkerülendő a színek lemélyülését. A classzic színeket azonnal raktárról!


Classic színek : Trend színek : A prospektusban feltüntetett színminták kizárólag tájékoztató jellegűek. A fát felületkezelés előtt 100-as finomságú csiszoló. A lazúr felkenését soha ne a széleken kezdjük, hanem a festendő terület belsejében.


A szélek felé hosszanti irányba haladva lendületesen kenjünk, csuklóból vezessük az ecsetet. A hosszanti felfestést keresztirányban az ecsettel húzzuk át, ezzel egyenletesre oszlatjuk a felvitt lazúrt. A befejező ecsetvonás egyezzen meg a. A monitoron megjelenő színek eltérhetnek a valós színektől! Elsősorban nem mérettartó faanyagból (pl. gyalult deszka, palló, gerenda) készülő, esőnek, csapadéknak közvetlenül kitett kültéri faszerkezetek (pl. kerítések, pergolák, kerti padok, oromdeszkázatok, faházak) védelmére javasoljuk.


Boróka Classic fabevonó lazúr … Boróka Classic fabevonó lazúr alapozó és bevonó egyben L. A különböző színek – a fa szívóképességének, erezetének, a festés. A kültéri fák legtartósabb védelmét, minden esetben a színes lazúrokkal tudjuk biztosítani.

Védi a fát éveken át! A Belinka bevonatok favédő szerek, amelyek a fa dekorációjára is szolgálnak. A faelemet megelőzésszerűen védik a fakártevők ellen, az időjárás hatásaival és a mechanikai igénybevétellel szemben, dekoratívan színezik a fát, a fertőzött faelemet pedig meg is gyógyíthatják.


Kistarcsa) festékbolt Kistarcsán festékbolt. Kültérre javasoljuk, minden olyan fafelületre, amit védeni szeretnénk és egyben széppé is akarjuk. AURO színminták - harmonikus színek a természettől. Az AURO a természet csodálatos színeit, színharmóniáit évezredek óta ismert és használt természetes színezőanyagok használatával viszi otthonába.


Az okker, az umbra, az ultramarinkék, krómdioxid zöl vagy angolvörös olyan színezékek, melyek természetes tisztasága. Bori lakklazúr ÚJ vörös fenyő 75L. Dekoratív, oldószertartalmú, vékonyrétegű, időjárásálló lazúr számos nemesfa-színárnyalatban új és felújító festéshez, minden nem mérettartó kültéri fa szerkezeti elem (pl. belátásgátló kerítések, előtetők, tetők alsó részei, fedett gépkocsibeállók, kerítések, erkélykorlátok stb.) kezeléséhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések