Vitali, 8:20 AM

2018. szeptember 13., csütörtök

Trilak színtervező

Mit szeretnél festeni, milyen színben? Találd meg a te festéked a legjobban tetsző színben! Válaszolj pár kérdésre, hogy megkapd egyedi javaslatunk! Helyiségek és homlokzattípusuk szerint megjelenítheti a színeket. A színpalettákon található színek azonban eltérhetnek a valóságtól, ezért vásárlás előtt tekintse meg boltunkban a kiválasztott színárnyalatot.


Az erősebb színeknél ügyelni kell arra,hogy az máskép hat a falon mint a színkártya kis.

Ezek falra, fára, fémre való festétkek. A programba saját fotót is feltölthetünk, de választhatunk minta fotók közül is. Piktorfesték színkereső és színtervező online. Másik felületet a kép fölött látható fülekkel vagy a táblázat. Mosható, kiváló fedőképességű beltéri falfesték.


Trilak színtervező online program. Megvásárolható többféle kiszerelésben, több mint féle színben. A lakberendezési programok kínálatából most színtervező programot mutatunk be,.

Ha azt szeretné, hogy a festés igazán tartós legyen, fontos, hogy megfelelően előkészítse az adott felületet. Az alábbi táblázatban többféle felület esetére is ajánlunk megoldást Önnek: a Trinát termékekkel kifogástalan munkát végezhet. Segítség a trilaktól beltéri, kültéri falfestésben, fém-, fa-, üvegfelületek festésében, vakolásban, stílusodnak megfelelő színek megtalálásában. Fess ízlésed szerint!


Ne válasszon meggondolatlanul, fesse át az épületet és nézze meg a szín harmóniát. Tizennégy különböző felületen próbálhatja ki a színérzékét. További színinspiráció itt.


Saját fotóval is használható. Színtervező A Festék Centrumban éves festékipari tapasztalattal, már három telephelyen, Egerben, Füzesabonyban és Tiszafüreden várjuk a hozzánk forduló építkezőket, felújítókat, átépítőket, laikusokat és szakembereket. Minden jog fenntartva. Színtervező programok segítségével az elképzelésének megfelelően tervezheti meg az átfestendő felületet. Színleolvasóink nagy segítséget nyújtanak a különböző anyagok színbeolvasásában, amely nem csak az anyag színét képes bemérni, hanem a harmonizáló és kontraszt színek kiválasztásában segít.


Előre beállított belső terek közül is válogathatunk, de akár saját fotót is feltölthetünk, így közelebb kerülhetünk ahhoz, hogy. Ha elégedettek vagyunk a kombinációval, kezdhetjük is a virtuális falfestést. Mielőtt belevágnál a tetőfelújításba, íme néhány jó tanács, hogy ne akkor értesülj a legfontosabb szempontokról, amikor már vagyonokat költöttél egy korszerűtlen megoldásra. Hibás link jelzése Link megosztása Értékelés.


Színezőprogramok melyek segítségével a padló és a falszínek változtathatók, így a legjobb szí. Szeretné új lakását színessé varázsolni csodaszép színekkel?

Ha igen, akkor ne habozzon, térjen be hozzánk. Színskála Héra termékek színpalettája. A színek monitoron más árnyalatot mutathatnak, tekintse meg őket üzletünkben, ahol szakmai segítséget is nyújtunk Önnek, a legjobb választáshoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések