Vitali, 8:20 AM

2018. szeptember 11., kedd

Külső ház színek

Ha nem tudja, hogy milyen színt válasszon a ház homlokzatáról, a galériánkban található fotók lehetővé teszik, hogy könnyedén kiválaszthassa. Sok lehetőségünk van, amelyeket megkülönböztetünk az eredetiség, a harmónia, a szépség és az összes modern esztétikai tulajdonság. HOMLOKZAT SZÍNEK Könnyedén kiválaszthatja verzióját a tetővel díszített homlokzati.


Színek a természetből 1. Kijött a jó idő és megjelentek a színek a természetben. Ma gyönyörködjünk a repce szemkápráztató sárgájában.

A repce sárgája, akár a házad színeként is megjelenhet. Ne válasszon meggondolatlanul, fesse át az épületet és nézze meg a szín harmóniát. Tizennégy különböző felületen próbálhatja ki a színérzékét. A barna halvány pasztellszínei visszafogott eleganciát tükröznek, az erős,élénk barna színek – jól eltalálva – karaktert adnak az épületnek.


Olvashattad korábban az Ősz színei a házunkon cikkünkben. Egy újfajta külső festék-bevonat azonnal új egyéniséggel ruházza fel otthonodat, felfrissíti és csábítóvá teszi a külsejét. Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy az Inspiration „Házszínező” programban a képernyőkön megjelenő színek tájékoztató jellegűek.


Rész külső térbukolás, külső fal szín, rész külső , külső szinezés, külső fal, külső szinezés külső , beltéri festés penész, tterem külső fala Építkezés.

Mintha egy női sminktáskát nyitnánk ki. Előkerülnek a rózsaszínek, mályvák kedves, bájos árnyalatai. A sminkkelés elengedhetetlen színei is itt találhatók meg, úgy mint a barnák, feketék, szürkék.


Mit is sugall egy Púder színű ház ? Azzal is szűkül a kör, ha hőszigetelő rendszerre kerül a szín. Bár kevesen tudják, ilyen esetekben nem szabad nagyon sötét vakolatszínt választani. Ezt azért volt fontos megjegyezni, mert a ház külső szigetelése nem csak és akár nem is feltétlenül a gázszámla miatt fontos. Hanem ha jól csinálják meg, akkor egyenletes a hőmérséklet, nincsenek hideg sarkok, ha megfelelően árnyékolunk, ha jól vannak elosztva az ablakok, akkor a nyári hőséget is ki lehet zárni a házból. Az otthonod előnyös vonásait kiemelő külső hatás elérése érdekében válassz a ház stílusához illeszkedő szín palettát.


Az egyik legszebb homlokzatburkolat a Jura mészkő. Mediterrán stílusú házak homlokzatán pedig szépen kiegészítik őket az intenzív, meleg tónusú színek és. A fenti hőkamerás felvételen látható, hogy a ház külső. A tetőburkolat alatti szellőzőrés biztosít-.


Homlokzati színek kiválasztása A homlokzat színének kiválasztása egyszerű feladatnak tűnik, mikor az építész megkérdez minket a családi ház tervezés folyamán, hogy van e valamilyen elképzelésünk az építendő otthon színét illetően. A külső falburkolat rétegrendje az igényeknek. A lakberendezői szakma összetettségében megtaláltam mindazt ami külön-külön is érdekel és foglalkoztat. Az esztétika, a harmónia keresése, a színek , a bútorok, a fa, a textilek, a fémek, az üveg csillogó felületének szépsége, a világítás hangulatteremtő ereje, és a különleges háztartási és konyhagépek technikai újdonságai, lenyűgöző működése.


Ennek érdekében az AkzoNobel elemezheti a személyes adataimat, többek között az AkzoNobellel megosztott egyéni beállításaimat, az online és offline vásárlási előzményeimet, valamint az AkzoNobel webhelyeinek és alkalmazásainak regisztrált.

Nézegeti az építészeti és belsőépítészeti oldalakat, mert felújítást tervez, esetleg építkezik? Vannak olyan számítógépes programok, amelyeket megvásárolhat, kaphatóak könyvek és oktatóanyagok, vagy használhatja ezt a listát a legjobb ingyenes online virtuális programokkal otthoni tervezéshez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések