Vitali, 8:20 AM

2018. szeptember 14., péntek

Milesi szeged

Cégünk az olaszországi MILESI s. Délkelet-Magyarországi képviseletét látja el. Emellett forgalmazunk fémfestéket, a festéshez szükséges szerszámokat, segédanyagokat, csiszolóanyagokat, kilincseket, bútorfogantyúkat. A megrendelt árut napon belül kérésére házhoz szállítjuk. Amennyiben rendelését az adott napon óráig leadja, a vásárolt termékeket másnap az ország bármely településén megkaphatja.


Milesi Szeged , Szeged.

Abony: Ceglédi út 5. Lakossági László Iparcikk Kereskedelmi és Kölcsönző Kft. Hódmezővásárhely: Kinizsi utca 33. A kifejezetten faipari felületkezelésre használt termékeink (pácok, lakkok, festékek, kültéri vékonylazúrok, vastaglazúr rendszerek stb.) hamar elnyerték ügyfeleink tetszését. Kft cégtől Dorozsmai út 35.


Szeged Telefonszám Cím További ajánlatok a környékről tekintsd meg most! Már a JEDIK is velünk festetnek! Egy ifjú Padavan hozta ezt a fénykardot felületkezelésre.


Egy alapos zsírtalanítás után fekete festést kapott amit meg antikoltunk majd egy matt,.

Széles színpalettája alapszínt tartalmaz. MILESI VÉKONYLAZÚR különböző árnyalatban kapható! VORMANN FAÖSSZEKÖTŐ ELEMEK! Az árváltoztatás jogát. Kérj árajánlatot most!


Kapcsolat és árajánlatkérés. XGT VÉKONYLAZÚROK Kiváló minőségű viaszos vékonylazúr, kártevő mentesítő hatással és UV védelemmel. Kültérre javasoljuk, minden olyan fafelületre, amit védeni szeretnénk és egyben széppé is akarjuk varázsolni. Dorozsmai út szám alatt voltunk megtalálhatók, onnan elköltöztünk, új címünk Szeged , Szövetkezeti út 2-1.


Ahogy Önnek praktikusabb! A festék felhordása nagynyomású „Wagner festékszóró géppel történik. Tervezünk grafikákat, készítünk 3D betűket, dekorálunk autókat, készítünk reklámtáblákat. Ha egyedi reklámajándékokra volna szüksége akkor is állunk rendelkezésedre.


A BIOCENTER Kft-t az MTA Szegedi Biológiai Központja alapította tudományos és klinikai kutatás kiszolgálására. A biológiai alapkutatásban, klinikai gyakorlatban szükséges műszereket, eszközöket, vegyszereket, kutatási segédanyagokat gyártó cégek képviseletét látjuk el. A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében.


Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az Elfogadás gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát. Kizárólagos magyarországi képviselőként az M. Találatok Ragasztástechnika Szeged keresésre, felhasználói vélemények, elérhetőségek, nyitva tartás, kedvezmények.

Ha festék, akkor Piktorfesték - kifestene, felújítana, széles választékra és szaktanácsra vágyik, akkor Piktorfestek. A webáruházon kívül telefonon is várjuk a rendelését. Szaktanácsadással, szállítási információval várjuk hívását.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések