Vitali, 8:20 AM

2018. szeptember 17., hétfő

Lakkozás szórópisztollyal

A lecke célja: A festés és lakkozás folyamatainak megismerése. Ezt a járműiparban forgótányéros szórópisztollyal , elektrosztatikusan feltöltött részecskékkel. A felületkezelés egyik formája, amikor a felületkezelő anyagot, szórópisztollyal viszik fel a felületre.


A lakkot ilyenkor erősen felhígítják. Ein Zimmer in 6:35min streichen. Airless Farbe spritzen. Rauhfaser streichen. MOST Amazing Epoxy Resin and Wood River Table ! Awesome DIY Woodworking Projects and Products - Duration: 21:08.


A nitrolakk felhordása történhet ecsettel, szórópisztollyal és más korszerű eszközökkel. Dörzsölt felület előállítása színtelen nitrolakkal. Hasonlóan a politúrozáshoz itt Is egyszerű felületkezelésről van szó, melynél a fa pórusai nyitottak maradnak, csak a felületen képződik vékony lakkréteg, amelytől a. Emissiós osztály, E- Formaldehyd-kibocsátás kisebb, mint 1ppm. Felhasználás, bútorgyártás és belsőépítészet. Csomagolási egység: tábla.


Ezután jönne a lakkozás. Gondoltam, hogy legszebben szórópisztollyal (kompresszoros) tudnám felvinni. Ehhez milyen lakkot ajánlotok, és milyen technikával?


Ugyanaz a lakk mehet a lépcsőfokokra és a többi elemre is? Kell e kezelni valamivel lakkozás előtt, pl. A szemcseméretet csak fokozatosan finomítsuk, hiszen csak így tüntethetők el az előző csiszolás nyomai.


Figyelem, a kopott 100-as nem helyettesíti a 150-es papírt! A lassabban és változó rétegvastagságban felhordott lakk miatt a felület egyenetlenebbül szárad mint a gyári szórópisztolyos felhordás esetén, így a kapott felület minősége nem lesz olyan homogén mint gyári lakkozásé. A Breathing Color cég védőlakkját használjuk a vászonnyomatok felületvédelméhez. A legtöbb esetben a fényezést a lakkozás követi. A fényezés típusától függően de akár rétegben visszük fel.


Lakkozás : Ecsettel, vagy szórópisztollyal több lakkréteget viszünk fel a felületre. Alapozó, töltőalapozó, fedőlakkréteg. Amerikai politúrozás: Ennél az eljárásnál, ecsettel hordjuk fel a politúrt a bútor felületére. A politúron kívül nem használunk semmiféle egyéb adalékanyagot.


LAKKOZÁS OLDÓSZERES LAKKOK. Nitró lakkok (NC) A nitró lakkal egykomponensű, gyorsan száradó, szórópisztollyal , ecsettel vagy hengerrel is felhordható anyagok. Szerves oldószer elpárolgása után a visszamaradó nitrócellulóz, filmet képez a felületen.


Felhordhatjuk ecsettel, szórópisztollyal , spray-vel, ahogy nekünk tetszik. Több, 2-rétegben lakkozzunk, itt is figyeljünk a rétegek közötti várakozási időre. Még szebb és tartósabb eredmény érhető el uv álló lakkfelület létrehozásával. Lecsiszoljuk a régi megsárgult, esetleg felhólyagzott lakkfelületet, majd szórópisztollyal felvisszük a tökéletes, újhoz hasonlító 2k UV álló lakkfelületet.


Amennyiben a lámpa törött vagy a. A COMPROMISE terméket finoman fújd szórópisztollyal kis léptekben, (a pisztoly beállításától függően). Kezdjen 2-rétegben fújni nagyon kis mennyiségű anyaggal, de jelentős mennyiségű levegővel. Az anyag mennyisége nagyon alacsony legyen.


Töröld át könnyedén mikroszálas ruhával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések