Vitali, 8:20 AM

2018. szeptember 17., hétfő

Kerti csap szerelés házilag

Mosogató csaptelep szerelése házilag A mosogató csaptelep szerelése nem olyan nagy ördöngösség. Ha érzel magadban kellő affinitást, akkor egyedül is belefoghatsz a nagy kalandba. A csöpögő csap problémáját még viszonylag egyszerűen megoldhatjuk, ám nagyobb a baj, ha a magas vízfogyasztáson vesszük észre, hogy a kerti csap föld alatti része hibásodott meg és ott történik a folyamatos szivárgás.


Lakáson belüli fővízelzáró csap szerelés , utólagos kialakítás helyreállítássál. Az ásást ön is elvégezheti így pénzt tud megtakarítani. Pincei víz vezetékre elzáró csap szerelése.

Teljesen új kerti csap létesítésre. Elfagyott kerti csap , vízvezeték javítása. Legelőször azt emelném ki, hogy nem ajánlott házilag próbálkozni a kiolvasztással,.


A probléma jellegétől és a csap minőségétől függően lehet javítással megoldani a problémát. A kültéri, kerti csapokat tönkreteheti a téli fagy. A csöpögő csap nem csak zavaró, de pazarló is egyben, kijavítjuk vagy kicseréljük az Ön által kiválasztott csapra.


Vállaljuk még mosdók, mosogatók cseréjét, javítását, illetve beépítését. Csatorna telepítés, szerelés , javítás. Minden ami vízzel kapcsolatos, szerelés , javítás, kivitelezés, vízóra csere.

Bármilyen típusú csap (csaptelep, golyóscsap) és szelep (sarokszelep, elzáró szelep, ürítőszelep) szerelésre hónap garanciát vállalok. Lehet az: mosogató-, mosdó-, kádtöltő-, zuhany-, kézmosó-, falikút-, kerti -, fagy csap , mindegyik szerelésében segítségére lehetek akár csőszereléssel együtt is. Fali lemez helyett használhat süllyesztett fali szerelvényt, ebben az esetben a csap részben a falba mélyed. Ez kevésbé sérülékeny, és az eredmény nagyon professzionális lesz.


Süllyesztett szerelvény felszereléséhez távolítson el elegendő falazatot a cső körül egy vésővel úgy, hogy a süllyesztett szerelvény precízen és egyenletesen illeszkedjen a falba. Nem kell hozzá más, csak pár méter mm-es, ötrétegű fűtéscső, két vízpumpa fogó, pár sarokelem, egy sarokszelep, egy erős fúrógép, és egy hosszú, mm átmérőjű falfúró szár. A csap nyakát már könnyű volt lehajtani a falból kiálló vízcsőről. A csőbilincseket is gyorsan leszereltük, és most már szabad volt a terep, jöhetett az új vezeték kiépítése.


Először is csatlakozási problémánk adódott az új sarokcsapnál. Kerti konyha építése ( wood fired oven construction hungary -censer,barbecue,cooker,oven,kettle ) - Duration: 4:49. A következő pá képen kiépítettük a kerti csap rendszert, a vízóra hely is megtalálható, jelenleg át van hidalva és ott van a hozzá tartózó ürítő csap is. Ha kétszárnyú kaput szerel, pillanatszorítókkal fogassa össze a szárnyakat. Kerti magaságy építése pimaszul egyszerűen - Duration: 3:25.


Nézd meg hogyan készíthetsz házilag kerti díszkutat! A kerti díszkutak nagyon népszerűek hazánkban is, hiszen itthon még hagyománya is van ennek. Nálunk egy kerti csap kiépítése, javítása vagy kerti mellék vízmérő felszerelése rutin feladat. Szükség esetén elvégezzük a szükséges vízvezetékek beépítését is.


Már megint a vízkő. Nem meglepő, hogy a csöpögő csap problémájának hátterében sokszor a vízkőlerakódás áll.

Előfordulhat, hogy a szűrőben, amelyen keresztül kifolyik a csapból a víz, felhalmozódik a vízkő, ettől a víz nem tud akadálytalanul kifolyni, és a csap elzárása után még hosszú percekig csöpög. Kerti kutak, kerti csapok, a Kerti Áruda kínálatában óriási választékkal várjuk a kedves vásárlókat Halásztelki kőkereskedésünkben kőből készült kerti kutak. Kerti csap kiépítése Budapesten és Pest megyében, rövid. Keresse bizalommal munkatársunkat!


Vagy jöjjön el személyesen! Rákóczi Ferenc út 112.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések