Vitali, 8:20 AM

2018. szeptember 24., hétfő

Fugajavító festék

Huge Range Of Fluorescent Tubes. Limited Time Offer. Ezek okozzák a legtöbb bosszúságot a fürdőben, ám bármelyikkel is van dolgunk, a probléma könnyen orvosolható. Az alábbi megoldások bármelyikével burkoló segítsége nélkül is renoválhatjuk a sérült részeket.


Ez után válik teljesen vízállóvá. Fehér szilikonos felületes esetén használjuk a szilikon felújító tollat. További információt a termékről ITT ér el.


A színben kapható festék lehetővé teszi, hogy hangulatá-ban is megváltoztassuk fürdőszobánkat, konyhánkat – legyen a burkolat égetett klinker, kő-porcelán. A hiányzó fugadarabkákat fugajavító pasztával pótolhatjuk, ha viszont nagy egyenetlenségek vannak, akkor viszonylag hígra kevert fugamasszával újra kell. Cserélje ki a régi, csúnya csempe- és szilikonfugákat egyszerűen, önállóan a Wolfcraft kedvező árú fugajavító készletével!


A kétoldalas fugakaparóval kényelmesen, szinte maradékmentesen távolítja el a felújítást igénylő szilikon vagy akril töltőanyagot. Az esetleg a sarkokban lévő maradványokat a fugakaparó. Festék , Javító stift.


Az Ön kosara jelenleg üres. A fürdőszoba vagy a konyha burkolatának cseréje nem olcsó mulatság. A vízkő ellen hatékony megoldás, ha felforralsz három deci vizet három deci ecettel együtt, elkeversz benne egy teáskanál sót, majd ezzel a keverékkel alaposan átdörzsölöd a fugákat a csempékkel együtt. Fugatisztítás házilag. A megfelelően kiválasztott fuga szín csodákra képes!


Válassza ki a szükséges fugázó minőséget – beltérre, kültérre, és válasszon bátran színeket a szivárvány szinte minden árnyalatában. Miért fontos a többször használhatóság? A hagyományos purhabokat ált. A MESTER Többször használható purhabnál, ha a teljes mennyiség nem kerül felhasználásra, akár hét után is ugyanolyan egyszerű kinyomni a purhabot, mint először. Rakd kosárba kockázatmentesen a Kütyüdet, van időd kipróbálni!


A régi elhasználódott, penészes szilikonok eltávolítására és az újonnan húzott szilikonok simítására összeállított készlet. Elöregedett, kifakult, elszíneződött a fuga a fürdőben, netán a konyhafalon? Mielőtt bármilyen szerrel kezelni kezdenéd a fugákat, alaposan tisztítsd meg a lerakódott szennyeződésektől. Ha nincs pénzed új csempékre, fesd át a régit!


Erre jó a fugaszínező, amivel rendkívül egyszerű dolgozni. A festékszerű anyagot egy vékony ecsettel kell. Diszperziós festékpaszta, elöregedett, kifakult, cementkötésű fugák felújítására, több színben. A fuga színén is változtathatunk utólag.


Csak beltérben alkalmazható. ULTRACOLOR PLUS SZÍNEIBEN KAPHATÓ! Még az egyszínű kerámialapokból készült csempeburkolat is mutatósabb, ha szabályosan hálóba rakva kerül a falra, és fugaközeit színes masszával simítják be. Régebben erre nemigen volt mó.


De le kellet vágni mert nem jött belőle a festék.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések