Vitali, 8:20 AM

2016. február 25., csütörtök

Terméskő impregnáló

Terméskő impregnálás. Hagyja üresen a keresés mezőt ha az összes terméket szeretné látni vagy írja be a keresett kifejezést ha egy speciális terméket keres. Kő impregnáló terméskőhöz. Smiling House Stone Protector.


Elsősorban terméskövek, valamint bányászott kövek impregnáló szere. A kezelt kőfelületek ellenállóvá válnak a különböző környezeti hatásoknak.

Folyékony, színtelen, szagtalan impregnáló anyag. Cégünk vállalja rajz, 3D modell, vagy termékminta alapján extrudált profilok, préselt formadarabok gyártását, partnereink egyedi igényei szerint, az ahhoz szükséges szerszámok tervezésével és legyártásával együtt. Kingstone Rock Impregnated terméskő impregnáló.


Az impregnáló mélyen. Megvédi a homlokzatokat a csapódó esőtől, így az. Nézze meg termékeinket, és ha bármelyik elnyeri tetszését, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot.


A Smilling House impreg. A SMILING HOUSE IMPREGNÁLÓ termékekkel impregnált felületek sokáig, akár évtizedekig megőrzik eredeti szépségüket.

A bevonó anyag vízlepergető hatást biztosít. Minden esetben legalább két rétegben kell a termékeket a kívánt felületre felvinni. Ez az impregnáló anyag terméskő burkolatok, pattintott tégla- iletve szeletelt tégla díszburkolatok utólagos felületi kezelésére használható. ROCK IMPREGNATE terméskő impregnáló. Felülete nem csiszolt vagy polírozott, hanem megmunkálatlan, nyers, hasított, tört vagy fűrészelt.


Ezért a terméskőből készült fal, és a terméskő burkolat is rusztikus felületet ad. A legideálisabb impregnáló anyag a tégláknak. A terméskő rusztikus díszítőkő.


Alkalmas külső tégla kerítések,kerti építmények, kemencék, csapódó nedvességnek kitett felületek védelmére. A szerrel kezelt tégla nem szívja magába a vizet, így nem fog mállani, salétromosodni, sókivirágzani, illetve csökkenti a fagyásveszélyt. Szilikon impregnáló szerek műkőhöz és természetes kövekhez, cseréphez és téglához nagy választékban azonnal, akár személyes áruátvétellel vagy igény szerint csomagban elküldve! A KŐIMPREGNÁLÓ - STONE PROTECTOR kiválóan alkalmas kül- illetve beltéren alkalmazott terméskövek, téglaburkolatok víztaszítóvá tételére.


Ajánljuk homokkő, mészkő (nem tömör), porfil, quartzite, solnhoffeni és más terméskövek, valamint vágott- és bontott tégla védelmére. Csak úgy, mint az AQUA-STOP W impregnáló család minden tagja, a KŐIMPREGNÁLÓ - STONE. Alkalmazási terület: Az AKEMI terméskő impregnáló és a speciál impregnáló minden szívóképes ásványi építőanyag víztaszítóvá tételére alkalmas, a hatás jobb a szilikátkötéseknél, mint a cementkötésűeknél.


A kezelendő tárgyaknak lehetőség szerint függőlegeseknek vagy erősen dőlteknek kell lenniük. Sírkő ápoló készlet. Hőszigetelő rendszereink polisztirol alapanyag áremelés miatt jelenleg árazás alatt vannak!

Aktuális árainkért kérje kollégánk segítségét! A Mellerud márvány- és terméskő-impregnáló a zsíros, olajos és vizes szennyeződések elleni tartós védelemre szolgál. Az alaptisztításon átesett, teljesen tiszta és száraz márvány-, gránit-, termés- és műkő-, pala-, klinker- és kerámia-, cotto- és homokkőfelületre kell felhordani. Natúr téglaburkolatok, terméskövek laghatásosabb impregnálásra!


Teljesen BIO (Szintetikus anyagot nem tartalmaz!), nem pereg le, nem színezi el a felületet, portaszító és víztaszító, hosszantartó hatás! Az árlistában szereplő árak nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák. A legjobb módja ennek az, ha kiválaszt egy kategóriát ezen az oldalon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések