Vitali, 8:20 AM

2016. február 22., hétfő

Castrum térkő

Leier Castrum térkő. Tisztelt Vásárlóink! A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:óráig tartanak nyitva. A cm-es köveket Castrum antik burkolatának elkészítéséhez vegyesen szállítjuk majd féle hosszúságban. Egy különösen választékos és elegáns kerti burkolat sokrétű felhasználási lehetőséggel.


Castrum térkő

A térkövek sorokba történő rendezésével egy természetes, mozgalmas megjelenésű egyedi burkolatban gyönyörködhet. Termékeinket ( térkő , viacolor, betonlap) az év során folyamatosan kedvező áron kínáljuk vevőinknek. Az életvidám, természetes és finoman árnyalt színek valamint a finoman struktúrált felület fényárnyék játéka életörömöt visz az Ön kertjébe.


Aktuális térkő , betonlap és viacolor akcióinkat megtalálja a kezdőlapon, vagy érdeklődjön szaküzletünkben. A CASTRUM paliszádot számos funkcióra használható, könnyen beépíthetõ, ragasztással vagy falazással egyszerûen rögzíthetõ. Amennyiben személyre szabott árajánlatot kíván kérni erre a térkő típusra, azt most minden kötöttség nélkül megteheti a KAPCSOLAT oldalon. Kőszélesség: cm. Ameddig a szem ellát kanyarog a Castrum natúr burkolat.


A Castrum térkövek nyers felülete még jobban kiemeli a natúr kövek elegáns karakterét. Felszabadult, vidám hangulatot kölcsönöz kertjének a marrone életvidám színvilága. Lap és térkő termékeink CE-minősítéssel rendelkeznek.


A különböző minősítési vizsgálatokat saját laborunk mellett független vizsgálóintézetek is elvégzik. A sikeres megjelenés titka az egyszerű formákban, szép színekben rejlik. Castrum Az érték- és időtállóság kérdése nem csak házépítéskor merülhet fel, hanem a dekoratív és funkcionális felületformálást illetően is. Minőségi térkövek használatával olyan térburkolatot alakíthatunk ki, amelyek a jövőben is megfelelnek az elvárásoknak.


Castrum térkő

DI(K) minőségben, négyzetalapú szabálytalan formai kialakítással, természetes kőzetből készült kopóréteggel több felhasználási igényhez, kiváló ár-érték aránnyal. A térkő felülete még nedves állapotban is. Ha építkezni szeretne a Rácz Tüzépet keresse! Tüzép bemutatóterem és építőanyag kereskedés az Ön igényei szerint.


Helyszíni tanácsadás és online webáruház országos kiszállítással. Ha elmondja szakértőnknek az Ön számára legfontosabb szempontokat, akkor ő szakmai tapasztalata alapján ajánlani tud Önnek a különböző térkő gyártók térkövei közül. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Piliscsabán, a Hosszúrét út 13. Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat.


Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt. Free Shipping Available. Money Back Guarantee!


Check Out Employment Tribunals on eBay. Fill Your Cart With Color today!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések