Vitali, 8:20 AM

2016. február 29., hétfő

Egyedi ablakok gyártása

Szabvány és egyedi méretre gyártása. Nyílászáró gyártása , egyedi ablak gyártás, ablak készítés méretre. A fa sohasem megy ki a divatból! Bejárati ajtó gyártása , műanyag nyílászárók Budapesten és országosan a Partner-Doors-tól.


E természetes, roppant sokféleképpen megmunkálható, hagyományos anyag képes minden ízében kielégíteni napjaink esztétikai és funkcionális igényeit.

Cégünk, túl a szabványokon, vállalja egyedi méretekkel és formaösszhanggal bíró, időtálló ablakok gyártását is. Válassza az otthona. Fa nyílászárók gyártása , egyedi kivitelezése és forgalmazása.


Célunk, hogy az építkezésbe, felújításba kezdők nálunk a lehető legjobb ár-érték arányban találják meg mindazt, ami álmaik otthonához szükséges. Gyártott termékeink: ajtó ablak, toló-bukó ajtók és ablakok , toló ajtó és ablak, egyedi ablak gyártás, erkélyajtó, télikert stb. Ajtó és ablak gyártása.


Ezek az ablakok csak akkor felelnek meg, ha most épülő házba szeretné őket beépíteni, ahol akkora hézagot hagynak a kőművesek amekkora szükség, hogy beépíthetőek legyenek.

Cégünk csak egyedi méretre gyártott faablakokat forgalmaz, épít be, tehát nem tartunk raktárkészletet, minden ablakot egyedileg gyártunk le. Ablakait és ajtóit, közös egyeztetést követően, a legnagyobb szakértelemmel készítjük! Segítünk Önnek a helyes döntés meghozatalában, hogy hosszú ideig szolgálhassa igényeit!


Tudjon meg többet egyedi , mm-es műanyag nyílászáró rendszerünkről! Beltéri ajtók gyártása egyedi méretben: Tetszőleges szélesség, magasság, falvastagság és kivitelezési lehetőség. Fejlett technológiánknak köszönhetően bármilyen szöges szerkezetet, egyedi formát kivitelezünk. Termékeinket több alapszínben forgalmazzuk, választható üvegezéssel és kilincsekkel. Minőségi, egyedi fa nyílászárók!


Kiváló hő és hangszigetelésű borovifenyő ablakok és bejárati ajtók gyártása ! Mi az ablak és az ajtók gyártásában is profik vagyunk! Küldetésünk: kiváló minőségű, megfizethető árú fa nyílászárók készítése egyedi igények szerint ugyanakkor a szabványok betartásával. A standard bútorok mellett, egyedi igények alapján is gyárt a cég. A bútorok készülhetnek többféle fából valamint műanyagból egyaránt, és különböző ajtókkal is felszerelhetőek.


Ha ön is szeretné otthonosabbá, szebbé varázsolni lakását akkor válassza a Perdi Kft. Fa ablakok kínálatunk változatos nyitásmód szerint (lehet fix, bukó, nyíló, bukó-nyíló, bukó-toló) és alapanyag tekintetében egyaránt (borovi fenyő, luc fenyő, vörös fenyő, tölgy). Akár redőnyök, zsalugáter, ablak könyöklő legyen a megrendelő.

A bejárati ajtók és ablakok egyedi méretben gyártása ma már nem számít nehézségnek, árban sem térnek el különösebben a szabványos méretű társaiktól. A „szabvány” ablakok beszerelésénél nagy gondot jelent, hogy általában túl sok PUR habot kell a keretek és a fal közé fújni. Az ablak mozgatására, a téli-nyári hőtágulás és a nap melegének hatására azonban a hab porózussá válhat, az ablak mozogni kez torzul, nehezen kezelhető lesz. Az egyedi méretű gyártás segítségével szinte bármilyen méretű, fajtájú és színű fa ablakok gyártása válik lehetségessé, legyen szó a hagyományos, vagy ívekkel rendelkező ablakokról. A leggyakrabban illetve milliméter vastag az ablak profilja, de.


Asztalosipari termékek közvetlenül a gyártótól. Tegye otthonát energiatakarékossá nyílászáróinkkal. Ablakainkat üveg közötti, ragasztott vagy valódi vésett osztókkal is igényelhetik ügyfeleink.


RábAAblak minőségi nyílászáró faablak gyártása. Faablakok egyedi igények alapján Vas megyében Rábapátyon. Amennyiben minőségi fa nyílászárók után érdeklődik, jó helyen jár! Egyedi termékek gyártása.


Boltíves-Fa Kft Szegeden egyedi asztalosipari termékek gyártásával foglalkozik. WEBLAPUNK HAMAROSAN MEGÚJUL. Cégünk korszerű fa nyílászárók gyártásávál, vagy rétegű fokozott hőszigetelésű ajtók és ablakok , valamint minőségi fa beltéri ajtók készítését végzi.


A belső nyílászárók mellett, éve jelent meg kínálatunkban a homlokzati nyílászárók , ablak , ajtó, erkélyajtók termékcsoportja, mely mára kiemelt jelentőséget kap cégünk életében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések