Vitali, 8:20 AM

2016. február 12., péntek

Diszperzit kiadósság

Amennyiben mégis hígításra van szükség, az első réteghez max. Nézze meg az Árukeresőn! Vegyi áruk és egyéb nem besorolható cikkek.


DISZPERZIÓS BELSŐ FAL- ÉS MENNYEZET FESTÉK 14L FEHÉR és még 8termék közül választhat a kategóriában. Az eredmények fehér, színezhető diszperzit festék KÉT rétegben való felvitelére vonatkoznak. Felhasználási tudnivalók: A kalkulátor csupán becslésre szolgál, a kapott eredmények csak közelítő értékek, nem használhatók a pontos anyagmennyiség meghatározásához.

Régi, sérült falfelületek esetében a pergő, felpuhult mészréteget, ill. Az enyves kazeines, vagy CMC tartalmú festékeket teljesen el kell távolítani. Használja a jelenlegi tartózkodási helyet. Az Ön tartózkodási helye nem meghatározható.


Diszperzit falfesték belső 1fehér l. Mi azonban terméket helyeztünk bevásárlókosarába. Matt, jól fedõ bevonatot biztosít. Az esetleges vakolathibákat ki kell javítani.


Por glett, vagy gipszes glettelés után a fal szívóképességét diszperziós.

Kiszerelés: l liter. A vakolathibákat Unikitt mestertapasszal vagy Triglett beltéri. A kiadósság egy szakmai kifejezés, amely nagyjából annyit jelent: mennyi festéket kell használnunk egy négyzetméter kifestésére. Ez a kifejezés sok tízezer forintot spórolhat meg nekünk. Nem csak a liter számít, hanem a négyzetméterre vetített kiadósság is.


A legtöbben ugyanis ár-érték alapján. Vásárlás: Homlokzatfesték árak, eladó Homlokzatfestékek. Akciós Homlokzatfesték ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


A bevonat pára-, és légáteresztő, a fal természetes légzését nem akadályozza. A terméket a feldolgozás előtt alaposan keverjük fel. Kiváló beszívódást és egyenletes szívóképességet biztosít. MILYEN FELÜLETEKRE A LEGJOBB?


Elsősorban beltéri gipszes glettelt felületek kezelésére alkalmas. Elősegíti a festék tapadását, a kezelt felület természetes szellőzését nem gátolja, légáteresztő. Kiváló glett és vakolat erősítő beltéri alapozó festék. Beltérben diszperzit helyett az egyik legjobb választás.


HÉRA DISZPERZIT belső falfesték vásárlása festékboltban.

Kiváló minőségű természetes és valóban bababarát falfesték, fedőképességét márványliszt tartalma biztosítja. A mechanikai igénybevételeknek és a víznek-párának az enyvesfestéknél jobban ellenáll, ugyanakkor kiváló páraáteresztő képességű (a diszperziós festékeknél sokkal nagyobb mértékben) és a. Falfestéket keres, amely igazán kiváló minőségű és ragyogó színeket ad falfelületeinek? Beltéri beton- és vakolt felületek festésére alkalmas. Alkalmazási terület.


Bevonata a fal természetes légzését nem gátolja, és a mész hagyományosan előnyös hatása is érvényesül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések