Vitali, 8:20 AM

2016. február 2., kedd

Lépcsőlapok fából

A lépcsőlapok Tölgy, G. Bükk fafajokból készülnek. Megrendelhetők szabályos és szabálytalan méretekben is. Lépcső elemek árjegyzék.


Az árak tájékoztató jellegűek: mérettől, színtől, anyagtól, felületkezelés típusától függően változhatnak. Milyen a fagyállósága,kopásállósága,vagy éppen az anyag minősége?

A megrendelések feldolgozását csak előleg megfizetése után kezdjük. A gyártás átfutási ideje 7-munkanap. Sokféle lépcsőt lehet készíttetni például betonból, vasból, üvegből, compositból, fából , bambuszból és szinte a végeláthatatlanságig lehetne sorolni a különféle burkolóanyagokat is, de mindközül talán a fával burkolt és fából készült lépcsők a legdrágábbak.


A kültéri lépcsőlapok természetesen beltérben is használhatók! Kertek, teraszok, támfal szintek összekötésére ajánljuk az Otti- lépcsőlapokat, és a hozzá tartozó homloklapokat. Szinte minden nap a szemünk előtt van, ráadásul állandóan használjuk – ezért válasszunk igényesen! A kötőelemekkel rögzített konstrukció a lépcsőelemek megrongálódása esetén gyors, és ezzel olcsó javítást tesz lehetővé. Ma már rengeteg féle anyagból készülhet a korlát: téglából, fából , fémből, üvegből, rugalmas, de nagy terhet elbíró anyagokból.


Különféle térhatást érhetünk el a különféle anyagok felhasználásával attól függően, hogy nagyobbnak vagy szűkebbnek szeretnénk láttatni a teret.

A sötét, mély, matt hatású. Ritkábban önálló szerkezetként, és egyben látványelemként kőből, látszóbetonból, esetleg földből, vagy fából építhetünk tömbszerű lépcsőt úgy, hogy annak felületét már nem burkoljuk. Ez a kialakítás főleg kertekben, strandon, közterületen, parkokban jellemző, de szinte kizárólagosan a házon kívül. DelSol Fából készült munkáim Farkas Károly lakatos Galler lépcső Hidrofer Bt. A húzott lépcsőfordulók pihenők alkalmazásával kikerülhetők, de ilyen lépcsőkhöz bizonyítottan nagyobb alapterület szükséges.


Mivel a feladat igen összetett és szakértelmet igénylő, sajátkezű elkészítésére érthetően kevesen vállalkoznak. A barkácsáruházakban és fatelepeken ugyan beszerezhetők lépcsőlapok , különféle korlátoszlopok és karfák, ezekből azonban. A kovácsoltvasként ismert lágyacél valódi kézműves munka.


Bármilyen stílushoz megtervezhető a megfelelő forma. Festett és antikolt felülettel, esetleg fából készült korlátfával az egyik legnemesebb lépcsőkísérő. Nem tévesztendő össze az előre gyártott elemekből lakatosmunkával összeszerelhető korláttal. A Beton lépcsők fával történő burkolása sokat segít a lépcsőn leeséses sérülések csökkentésében, mivel a fa lépcsőlapok szerkezete nem merev és homogén, hanem szálas és rugalmas, ami ütés esetén hajlik, összenyomódik, így nem okoz akkora sérülést, mivel sok energiát elnyel a rugalmasságával. A fából készült lépcsők gyakorlati funkcionalitása mellett esztétikus, természetes hatást és hosszan tartó minőséget képviselnek.


A fa lépcsőlapok leggyakrabban akácból, bükkből, tölgyből, boroviból vagy luc fenyőből kerülnek kivitelezésre. Az általában széles elemekből ragasztott, táblásított, gyalult. Sávai Fémbútor Stúdió. Egyedi tervezésű lépcsőkorlátok, porszórt, réz, saválló, fa kombinációs kivitelben.


A függesztett rendszerű lépcső öntartó szerkezettel rendelkezik, alátámasztást nem igényel, ennek köszönhetően formája nyitott, légies. Széles anyag, szín és forma variációs lehetőségekből válogathat, a korlát készülhet a lépcsőhöz fából , fémből, üvegből, vagy ezek kombinációjából.

Saját beépítésű munkáinkra garanciát vállalunk! Fém- és faszerkezetű lépcsőt és galériát is építünk. Korlátkészítésben csak az Ön fantáziája szabhat határt, fából , fémből, kovácsoltvasból, gipszkartonból is elkészítjük. Vállalunk előtető-készítést és tetőtér-beépítést is.


Hozzájárulok, hogy a Praktiker Kft. Kiváló minőségű lépcsők házhoz szállítással! OSB lapokból készül a gerinc és a lépcsőlapok is. Fenyő korlát elemek, mm.


Mini lépcső 145x14.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések