Vitali, 8:20 AM

2018. október 9., kedd

Savmart üveg minták

This feature is not available right now. Please try again later. A savmaratott üveg ár függ a felhasználni kívánt üveg típusától és mennyiségétől is, de ha minket tisztel meg megrendelésével, úgy Árgarancia szolgáltatásunk segítségével Ön biztos lehet, hogy a legkedvezőbb piaci áron jut hozzá termékeinkhez.


A matt üvegajtókat minden esetben savmart üvegből készítjük, mert a. Forgalmazóink bemutatótermében elérhetők számodra is a savmart üveg minták. Matt üveg (homokfújt üveg egyedi minta alapján).

JOLA Beltéri Ajtó kínálata: Galla savmart üvegajtó termékünket megtalálhatja szaküzleteinkben Budapesten és. A savmarási technológiai eljárás során az üveg illetve a tükör elveszíti megszokott fényét, bemattul. Ezt használjuk ki a minták elkészítése során. Az üveg zuhanyajtók szintén egyedivé varázsolhatók homokfújt - savmart mintával. A minta akár a meglévő csempeminta folytatása is lehet, vagy akár egy non-figuratív dekoráció.


Festett üveg Az üveg festésével fényes és színes felületet lehet létrehozni. VEG -TÜKÖR- KÉPKERET. Helyszíni üvegezés Budapesten és környékén.


Az általunk kiállított számlákat az összes biztosító elfogadja.

Egyedi mintás üveg szinte bármilyen variációban kialakítható. Ilyenkor általában grafikus által készített minta alapján egy sablonálló fóliát ragasztunk az üveg felületére és a mintát homokfújással, savmaratással, esetleg festési eljárással készítjük el. Az egyedi minta nagyon esztétikus, figyelemfelkeltő és praktikus megoldás. Savmart üveg , színes savmart üveg. A savmart üveg matt, fényáteresztő, jellemzően átlátszatlan, sima felületű.


Sima üvegből 3-10mm-ig. Tekintse meg katedrál üveg kínálatunkat és rendeljen műanyag ablakot vagy fa nyílászárót Önnek tetsző mintázatú üvegezéssel! Mind a savmart üveg , mind a savmart tükör osztásbetétnek is kiváló bármelyik tolóajtó tipusnál.


Színes katedrál üvegek. A teli savmartüveges ajtóknál az üveget minden esetben megedzük! Ajánlott kialakítások savmart üveggel: NUD alumínium térelválasztó tolóajtó, Exkluzív tolóajtó és egyéb tolóajtó tipusba osztóbetétként.


Katedrál és savmart üveg : a nyílászárókba épített katedrál illetve savmart üveg funkciója lehet díszítés valamint az átláthatóság korlátozása. Edzett üveg : fa ajtó és fa ablak szerkezetinkbe edzett üveget is beépíthetünk, sérülés esetén az üveg nem törik szilánkosra, apró darabokra hullik szét és nem okoz balesetet. Szórópisztollyal, nagysebességű homokszemcsékkel ütköztetjük az üveg felületét, így matt felület keletkezik.


A homokfújt üveg készülhet telibe mattírozással, amikor az egész felület fújva van (pl. egy egész üvegtábla), vagy bármilyen egyedi mintára fújással, katalógusunkból vagy hozott minta alapján. Teljes körű üvegezési és gravírozási munkálatok! Akciós tapéta, karnis egyszerű és luxus minőségben is! Részletes leírás segíti a termékek jobb megismerésében.


Argon gáz: az ajtók és ablakok számára készült üvegek közötti rés kitöltésére használják, mely növeli az üveg hoszigetelését.

Homokfújás minták ajtókba, tükörre. Nagyon elegáns és exkluzív üvegtípus. Minták tükörhöz, üveghez. A katedrál üvegek mm-es vastagságban és számtalan mintázatban rendelhetők. A homokfúvott hatású üveg matrica ujjlenyomat-ellenálló a homokfúvott üveggel ellentétben.


Egyaránt keresik magánszemélyek otthonukba, és intézmények, cégek, üzletek, butikok, szalonok. Sokoldalú a felhasználás jellege, ez egyrészt a fény áteresztésének mértékéből fakad (pl. áttetsző, vagy savmart üveg ), másrészt pedig az igen változatos és attraktív minták , fóliák lehetőségéből. Tényleg biztonságos?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések