Vitali, 8:20 AM

2018. október 10., szerda

Korróziógátló festék

ROkorrózióvédelem - Ha festék , akkor Piktorfesték - kifestene, felújítana, széles választékra és szaktanácsra vágyik, akkor Piktorfestek. Fokozottan ügyeljünk az élek és sarkok megfelelő rétegvastagságú bevonatolására. A munkálatokat csak 5–°C között végezze. A festék száradásához szükség van vízre, melyet vegyünk figyelembe a festési munka tervezésénél. Korroziógátló alapozók – kolor.


Korróziógátló festék

Válassz a termékek közül és keresd meg a hozzád legközelebbi festékboltot vagy válassz előbb festékboltot és nézd meg a választott bolt webáruházát. A megrendelő igénye az volt, hogy tartós és olcsó megoldást találjunk. A feladat nem volt egyszerű, mert a deszkák előzőleg több fajta anyaggal, festékkel kezelték és ezek nyomait maradéktalanul költséghatékonyan nem lehet eltávolítani.


Immár éve a fényképen látható állapotban van a festék. Ilyen esetben hatásos segítséget nyújtanak a korróziógátló alapozók. A tapadás fokozása közbenső festéssel. A védőképesség fokozása érdekében fontos, hogy minél több rétegben kellően vastag és megfelelően rugalmas réteget vigyünk fel.


Erre a célra használjunk a fedőfestés alá például Trinát Univerzális. Tömeg térfogat arány: kg. Egyesíti az alapozó, a közbenső réteg és fedő zománc tulajdonságait, így normál igénybevétel esetén nincs szükség alapozásra.


Korróziógátló hatású, jó fedőképességű selyemfényű festék. Alapozatlan vagy korróziógátló alapozóval bevont fémfelületek festésére. Kombinált védelem a rozsda ellen. Kiváló minőségű, gyorsan száradó korróziógátló alapozó. Felvihető fém és fa felületekre is.


Nedvességgel, sóval, mec- hanikai, kémiai és egyéb szélsőséges környezeti hatásokkal szemben rendkívül ellenálló. Mit szeretnél festeni, milyen színben? Találd meg a te festéked a legjobban tetsző színben!


Válaszolj pár kérdésre, hogy megkapd egyedi javaslatunk! Prémium minőségű alapozó. Felhasználható fém, fa felületekhez. Fa, pala, beton és vörösréz felületre is felhordható, kültéren, beltéren egyaránt alkalmazható.


Barna és világosbarna festékünk kül- és beltéri fa- és fémfelületek festésére szolgál. Fokozott igénybevételű fémfelületeknél javasoljuk Celli korróziógátló alapozófesték használatát. Fehér és színes festékeink kül.


Tiszakorr vas- és könnyűfém alapozó vörös l: 3. Alkalmas 1K és a legtöbb 2K fedők alá. Alapozók fémfestékhez kategória a Festékaréna webáruház kínálatában. Eredeti szintetikus festékhígító, ecsetkímélő.


Alkid műgyanta alapú lakkok, festékek, olajfestékek felhordási konzisztenciájának beállítására, a festék elcsepegések eltávolítására, továbbá a festőszerszámok tisztítására szolgál. Agresszív, felmaródást okozó oldószereket nem tartalmaz, de a lakkbenzinnél. Vásárlás: Alapozó festék árak, eladó Alapozó festékek.


Akciós Alapozó festék ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. A Celli- Festék által kínált ragsztók alkalmasak a háztartásban használatos anyagok, mint bőr, fém, gumi, műanyag ragasztására, valamint a kemény- és puhafa ragasztására is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések