Vitali, 8:20 AM

2018. október 29., hétfő

Polikarbonát melegház

Az új, csúcsminőségű Hybrid termékcsalád üvegházaiban ötvöződik az oldalsó paneleknek köszönhetően a letisztult és gyönyörű üvegre hasonlító kivitel, a robusztus konstrukció, valamint az egyszerű összeszerelés a tökéletes használati tulajdonságokkal. Polikarbonát üvegház A melegház vagy üvegház komoly segítséget nyújthat a növénytermesztésben. A különböző dísznövények vagy melegigényes zöldségek ebben a környezetben mindent megkapnak, amire szükségük lehet. Aktuális Polikarbonát melegház ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat!


Leírás Ennek a tágas üvegháznak az teljes felülete m2. Nagy mennyiségű növény elhelyezésére alkalmas és nagyszerű megoldás a növények a hideg időjárás ellen történő megvédéséhez. Oldalfalra rögzíthető üvegház Ideális növények, gyógynövények, zöldség, gyümölcs, virág neveléshez. Ha polikarbonát lapok fedik az üvegházat, melegkedvelő zöldségek, például paradicsom, uborka és paprika is termeszthető benne. A házzal együtt kapható acélalap biztosítja, hogy a ház teljsen síkban álljon a fagyálló sávalapon.


Az üregkamrás polikarbonát előnye a kiváló hőszigetelés, és a kis lemezsúly. Fóliasátrak, polikarbonát házak a Limes, LanitPlast márkáktól most, a MALL. Akár ingyenes szállítás, év garancia.


A polikarbonát lap és plexi lemez a modern építőiparban, feldolgozó iparban és a dekorációknál széleskörűen alkalmazott anyagok. A polikarbonát lemezek kimagasló mechanikai és esztétikai tulajdonságai teszik a polikarbonátot különlegessé. Jöhetett a melegház összeszerelése. A terméket a vateráról rendeltem.


Két dobozban érkezett, az egyikben az alumínium elemek, míg a másikban a polikarbonát lemezek. Volt hozzá egy csomó csavar meg egyéb kiegészítő is, valamint egy angol nyelvű használati utasítás. Az elemek szépen meg voltak számozva ami.


A melegház eloxált alumíniumvázból és dupla falú panelekből áll, így ideális arra, hogy szabályozott környezetet teremtsen a növények számára. A felhasznált polikarbonát UV álló és szilár valamint akár -kal jobban szigetel az üvegnél. Melegház , palántanevelő, fóliasátor méter.


Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Légkamrás polikarbonát. UV álló, tartós, könnyen megmunkálható polikarbonát lemez, melyet teraszok, előtetők, télikertek fedéséhez, oldalbevilágítók kialakításához, régi kopolit üveg kiváltásához ajánlunk. Ez védi a növényeket, és biztosítja a megfelelő feltételeket a zavartalan növekedést.


Ezért csak üvegházakban, polikarbonát és polikarbonát üvegházak melegágya a prémium minőségű, amely segít elérni még nagyobb sikert növekszik. Hecht TUNNELI melegház íves (greenhouse) már 27. Ft-tól tovább a részletekért. PALRAM polikarbonát melegházak A PALRAM termékek (üvegház, melegágy, kerti tároló, kocsibeálló stb.) rendszerek egyszerűen szállíthatóak, könnyen összeszerelhetőek. Palram Essence 8X12.


A gyártó év garanciát vállal termékeire. Egy nap alatt összeszerelhető. Az igazi szerszám webáruház, ahol a teljes szerszám és szerszámgép.


Az üvegezésről Gyakran felmerülő kérdés, hogy az üveggel vagy a műanyaggal borított épületek tulajdonságai az előnyösebbek-e. Az üveg kevésbé hőszigetel, mint a légkamrás polikarbonát lemez, tehát egyrétegű üveg esetén nagyobb fűtésszámlára számíthatunk, ám a polikarbonát lemez kevesebb fényt enged át. Ezen az oldalon könnyedén rendelhetsz otthonodból polikarbonát lemezt és a polikarbonát szereléséhez szükséges kiegészítőket budapesti, váci és érsekvadkerti személyes átvétellel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések