Vitali, 8:20 AM

2018. október 3., szerda

Falban futó tolóajtó vasalat

Vevőink a beltéri ajtók megrendelésekor, az ajtók gyártásának megkezdésekor vehetik át a szükséges new space vasalatot. Ideális megoldás a klasszikus tolóajtó rendszerek. Tolóajtók a lakásban.


Az otthonok ideális berendezésekor gyakran találkozhatunk azzal a problémával, hogy nincs elegendő szabad tér a nyíló ajtószárnyhoz, vagy egymásra nyílnak az ajtók egy szűk helyiségben. Ehhez a 1mm-es vastag gipszkartont szükséges használnunk, így kapjuk a szükséges 1mm-es falvastagságot.

Külső tolóajtó rendszer. Anélkül különíthejük el a konyhát a nappalitól, hogy le kellene mondanunk a nyitott tér élményéről. Amikor nem kívánunk ajtótokot beépíteni a falba rejtett tolóajtó kialakításához, akkor a megoldás neve: Falon kívül futó tolóajtó. A telepítőket így várja a tolóajtó vasalat.


Az Eclisse kifejlesztett egy elegáns és praktikus megoldást – egy keretet, mely a fal része és amibe az ajtólap könnyedén belecsúszik ezáltal több helyet hagyva Önnek. A falban futó tolóajtók alkalmazásával több mint extrahelyet szabadíthatunk fel, ami egy 1m2-es lakás esetén m2-t jelent. Kétszárnyú falban futó tolóajtó.

Az ellentétes irányban eltolható ajtólapok nagy terek megnyitására alkalmasak. Elhelyezhető gipszkartonos és vakolható falban is. Falban futó tolóajtó Klasszikus tokborítással készülő ajtószerkezethez.


Dupla tokszerkezet beépítésével az is megoldható, hogy két szomszédos helyiség ajtói egy közös falban egymás mögé gördüljenek, de két tokszerkezet beépítésével a két oldalra nyíló, kétszárnyú tolóajtó kialakítása is megvalósítható, sőt ezek szinkronizálására, motorizálására is lehetőség van. ECLISSE UNICO tolóajtó , vakolható falba. Fa ajtólap és tok borítás felszerelése a tolóajtó vázra.


A szinkronmozgató segítségével harmonikus lesz a két ajtólap. Porta fal előtt futó tolóajtó szerkezet Vannak helyek, ahol az oldalirányba nyíló ajtók nem használhatók a hely szűke, vagy például az egyéni kialakítási tervek miatt. Bútorainak saját kezűleg történő előállítása egy csodálatos hobbitevékenység, amely során nemcsak a kreatív önmegvalósítás teljesül be, hanem az egyúttal egy produktív folyamatot is jelent. Fal előtt futó tolóajtó vasalat fal előtt futó Coral Springs tolóajtó fal előtt futó Saint Quentin.


Vannak olyan helyek a lakásban, ahol a tolóajtó használata a legmegfelelőbb választás. A tolóajtó kiegészítő tartalmazza a tolóajtó csúszósines vasalatát. Egyedi igényekre szabva kínálunk számtalan variációt! Standard egyszárnyú falban futó tolóajtó szerkezet vakolható és gipszkarton falhoz.


A nettó árak a tolóajtó vázszerkezetére vonatkoznak ajtólap és tok nélkül, székesfehérvári átadással.

Adatkezelési tájékoztaó. A modern bútorgyártás megjelenésével egyre inkább elterjedt a falban futó vasalat beltéri ajtók (tolóajtók) esetén, de ugyanúgy nagyon szép és tartós a fal előtt futó vasalat is. Ezeknek legfontosabb elemei: az ajtó pántok, az ajtócsukók, a kilincsek és a zártestek.


Az egyik esetben a tolóajtó (vagy a tolóajtó szárnyai, ha kétszárnyú tolóajtóról beszélünk) a fal előtt tolható el azzal párhuzamosan, ezt a tolóajtót fal előtt futó tolóajtónak nevezzük. A másik esetben a falban kialakított fülkébe toljuk az ajtólapokat, ez a típus falba futó tolóajtóként ismert. A fal előtt futó megnevezés találó, de a falban futó némi magyarázatra szorul, tekintve, hogy a falban nem tud semmi futni! Igyekszünk most némi magyarázattal szolgálni mindkét beltéri tolóajtó típusról.


SCRIGNO tolóajtó , egy- és kétszárnyú tolóajtó , egyenes és ívelt falban futó tolóajtó vakolt és gipszkarton falhoz, standard és egyedi kivitelben. Hatalmas előnye, hogy az ajtó nyitáskor teljesen eltűnik. Az üveg tolóajtó árak tekintetében igyekeztünk olyan megoldást alkalmazni, amellyel megrendelőink biztosak lehetnek benne, hogy mind a minőség, mind az üveg ár tekintetében a legjobb helyre fordulnak, ha minket bíznak meg a. Egy falban futó tolóajtó a helytakarékosság nagymestere. A tolóajtóink előnye: Nem nyílik térbe, ezáltal helyet takarítasz meg A karnis és az átjáró tokok az ajtólappal egyező színben és felülettel készülnek.


Nincsen alsó sín, csak megvezető egység Opcióként lassító rendszert is rendelhetsz hozzá Akár kulccsal zárható is lehet ( kivétel üveg tolóajtók ) Fontos tudnod: A tolóajtók nem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések