Vitali, 8:20 AM

2019. június 27., csütörtök

Fa festék színek

Színekkel frissítheted fel a megkopott famunkát – Dulux fa festékek A külső famunka már egyetlen réteg festék -bevonattól is új életre kel. Ha festettél valaha kültéri faelemeket, biztosan észrevette hogy a naptól, a széltől és az esőtől elöregszenek, megvetemednek. Milesi Hydrocrom vizes bázisú viaszos vékonylazúr XGT és Milesi Hydrocrom vastaglazúr XHT kedvező áron, kiszerelésben. Fa felületkezelő (faápoló, védő) festékek (pácok), parkettalakkok, Milesi termékek. A festékszínek kiválasztása során az egyéni ízlés dominál, de a különböző falfesték színek egymásra gyakorolt hatása nem elhanyagolható.


A helyes döntést segít meghozni a festék színskála.

Mai modern lazúr festék színek , amelyek különlegessé teszik és modernizálják a fa felületeket. Ilyen például a szürke, fekete, fehér, ezüst, arany, kék, sárga, barack színű lazúrok, amelyek természetes alapanyagokból állnak. Lazúrok, festékek, olajok kültéri fa felületek kezelésére. Mindegy, hogy faház, kerti bútor, ajtó, ablak vagy kerítés készül belőle - a szabadban használt faanyag szélsőséges időjárási viszonyoknak van kitéve, legnagyobb ellensége pedig az erős napsütés. Az alább bemutatott színminták tájékoztató jellegűek.


A monitoron megjelenő színek , és a valóságban a konkrét fafajra, vagy falra felkent szín között eltérés lehetséges! Fa színezése kül- és beltérben. A Polifarbe értékesítési statisztikái szerint idén is teret hódítanak a különböző pasztell színek , közöttük is a földszínek, barnás és zöldes árnyalatok.

A színek kombinálása is merőben új hangulatot teremt. A Festékes Festékbolt további ajánlatai az oldal tetején érhetőek el. Beltéri és kültéri színek és festékek – Színek.


Az Önnek szóló személyre szabott üzenetek megalkotásához profilokat hozunk létre, és elemezzük a velünk való érintkezését. Színes falfestékek vásárlása és rendelése az OBI-nál. A Dulux márka színszakértői a globális belsőépítészeti trendek alapján minden évben létrehozzák az Év színét”. Dekoratív, a natúr fa struktúráját meghagyva kiemeli a fa természetes szépségét.


Fedőfestékként rendkívül jól tapad régi, megkopott, festett felületeken is. A festék könnyen felhordható, sűrű állagú, cseppmentesen eldolgozható. Alkalmas minden hazánkban előforduló puha és keményfa festésére.


AURO lazúrok: puha, rugalmas, időjárásálló színes bevonatok, alattuk a fa rajzolata látható marad. Hosszú felújítási intervallum, szép színek , egyszerű használat, könnyű felújíthatóság jellemzi. A lazúr járófelületre, teraszpadlókra nem alkalmas, mert nem elég kopásálló. A vastaglazúrra jellemzően, a színtelen festék önmagában nem alkalmazható, valamint olyan területeken sem, amelyek folyamatos UV sugárzásnak vannak kitéve. A másik hasznos segítségünk a fedőlazúr.


Ez általában vízbázisú, akril alapú festék , mely a fa fedésére alkalmas. Igényeinknek megfelelően lehet matt vagy fényes. Az otthonunk festéséhez több fajta falfesték közül választhatunk, melyek a színek számtalan árnyalatában kaphatóak, vagy akár házilag is kikeverhetőek.

A legnépszerűbbek a diszperziós falfestékek, de sok helyen még a mészfestékkel is találkozhatunk. Mindkét típusú festék jól színezhető akár házilag is. Cellkolor fafesték színek , Trinát zománcfesték árak, Vizes alapú kültéri magasfényű, selyemfényű. Előkészítik a felületet a festék számára, fajtától függően védik a felületet, megszüntetik annak hibáit, segítenek az egyenetlenségek kitöltésében, jobb tapadást biztosítanak a fedőrétegnek.


A felületnek megfelelő szilárdságúnak, száraznak, por- olaj- és zsírmentesnek kell lennie. A még festetlen mész-, mészcement vakolatokat fa simítóval dörzsöljük át, portalanítsuk, majd Poli-Farbe Platinum mélyalapozóval alapozzuk. Erősen szívó, porózus felületeken (pl. gipszkartonnál, glettelt felületeknél) is.


RAL színskála, a különböző színek megnevezése angolul, németül, magyarul. Ennek értelmében a színskála csak tájékoztató jellegű! A webtűrő színek fogalmát lásd feljebb, a Színkódok, színnevek és csoportjaik című szakaszban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések