Vitali, 8:20 AM

2018. április 19., csütörtök

Tampon méretek

Léteznek-e különböző tampon fajták és tampon méretek , és ezek közül melyik a nekem való? Különböző típusú és nedvszívóképességű o. Melyik tampont érdemes éjszaka használni? Miért válasszam az o. Kezdő tamponhasználóként a legmegfelelőbb tampon az.


Ami viszont nem mindegy, hogy mekkora méretet választasz: az. Teljes mértékben igaz, hogy a tampon okozhat toxikus sokk szindrómát, így végképp fontos, hogy a megfelelő méretet használjuk. Betét, tampon , intim tölcsér - milyen tanácsot adj. Segíthet, ha tudo hogy a helyesen felhelyezett tampon egyáltalán nem okoz fájdalmat, és nem is érezni, hogy van valami a hüvelyben.


A felhelyezés megtanulása könnyebb lehet egy olyan napon, amikor erősebb a vérzés, mert a hüvely sokkal síkosabb. Többször próbálkoztam már tamponnal(ob mini) de sose sikerült felhelyezni maximum a tampon felét mert utána egyszerűen elakad és hiába döntöm,forgatom semmi. Gondolkoztam, hogy esetleg applikátorossal próbálkozom de nem tudom, hogy a tampaxnál, hogy vannak a méretek. Régebben mint ha azt.


Jó, ha tudo a fertőzést nem a tampon , hanem egy baktérium okozza, mely akkor támadhat, ha a tampon túl hosszú ideig van a hüvelyben. Megelőzéséhez fontos, hogy: Legalább 4-óránként cseréld a tampont! A megfelelő méretet válaszd! A fertőzés leggyakrabban akkor fordul elő, ha túl nagy tampont használnak.


Milyen típusú tampon az ideális számodra, ha kezdő tamponhasználó vagy? Egy kényelmet és könnyű felhelyezést biztosító tampon , ami természetetesen megbízható védelmet is nyújt! Felülete selymesen puha,. Vásárolj ma a Rossmann Online Drogériában! Tampon - nagy választék, kedvező árak!


Míg a betét a hüvelynyíláson át kicsorgó menstruációs vért gyűjti össze, a tampon nem engedi, hogy kifolyjon, mert már a hüvelyen belül magába szívja azt. Ebből adódik a nagy előnye: mivel a testeden belül helyezkedik el, még akkor sem vehető észre, ha csak bugyi van rajtad. A kis fonal, ami kilóg az aljából, arra. Minden tamponnak van egy visszatérő vezetéke, amellyel a terméket kihúzzák.


Azok a lányok, akik folyamatosan használják ezt a higiénikus eszközt, tudják, hogy a húzáskor bizonyos akadályok vannak. A tampon elakadhat. Ez annak a ténynek az eredménye, hogy a méretnövekedés kitöltésével jár.


Még akkor is, ha a kábel megszaka ami nem valószínű, mivel pamutszálakat. Hogyan befolyásolja a szülés a menstruációt és mikor lehet elkezdeni újra tampont használni? Minél több csepp szerepel a csomagoláson, annál nagyobb a tampon nedvszívóképessége. Intimkehely: hogyan válaszd ki a neked megfelelőt? A férfi, Lewis a boltban nem tudott dönteni a különböző típusok és méretek között, így küldött egy üzenetet a nőnek, Brogan Paget-nek.


Az üzenetben egy képet küldött, két doboz tamponról, az egyik citromsárga normális tampon volt, a másik zöld nagy. Aztán megkérdezte: A citromosat vagy a lime-osat szeretnéd? A menstruációs csésze egyfajta csésze vagy gát, amely a menstruáció ideje alatt a hüvelyen belül hordva felfogja a menstruációs folyadékot. Az elterjedtebb módszerektől eltérően – mint a tampon és az egészségügyi betét – a csésze se nem felszívja, se nem a testen kívül gyűjti össze a folyadékot. Nekem eleinte voltak problémáim a tampon felhelyezésével, de könnyen megtanultam használni és most már egy jó ideje a normál tampon felhelyezése sem okoz problémát:) Persze, az utolsó napban már nehezebb, mert picit szárazabb már a hüvelyem, mint az első 1-2-napban, de ilyenkor többnyire már minit használok, pont emiatt.


MÉRETEK Ezeket a termékeket több év ötletelés és több hónap kemény munka, kutatás és tesztelés előzte meg. Olyan termékcsaládot hoztunk létre, ahol mi nők minden méretben és vastagságban megtaláljuk a számunka legkényelmesebbet. Béléssel rendelkezik, amelyet az ismert buborékos fóliából alakítanak ki, így nagyban ellenáll a nyomás és ütések hatásainak, de cseppálló és ellenáll a hőhatásnak is.


Lehet lyukasztott kivitelű, amely kapcsos zárást, fűzést tesz lehetővé. Nyomtatása szitázásos technológiával, vagy tampon nyomással oldható meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések