Vitali, 8:20 AM

2018. április 16., hétfő

Gorilla glass üveg

Felmérések azt mutatták, hogy a képernyősérülések -a leejtésből adódott, így ezt a verziót épp ez ellen lett fejlesztve. Laborvizsgálatok szerint az elődhöz. Ennek ellenére nagyon vékony és könnyű.


Its thickness was 3-mm, míg a vastagsága közönséges üveg. Gorilla Glass ütésálló ellenőrzött és értékelt eladóktól - Vásárlás akár. A Corning boszorkánykonyhájában megalkotott igencsak strapabíró üveg harmadik generációját a hamarosan induló CES kiállításon mutatja majd be a gyártó.

Mint tudjuk, az első generációs Gorilla elnevezésű üveget. Ebben a videóban három (igazából négy) megoldást fogok nektek bemutatni telefonunk védelmére. Gorilla üveg egy olyan típusú edzett üveg , amely úgy van kialakítva, hogy ellenálljon a sérüléseknek, miközben vékony és könnyű marad.


Ez az az üvegtípus, ami szinte majdnem minden mai okostelefon kijelzőjét védi. A vállalat mérnökeinek sikerült kifejleszteniük egy “teljesen új” anyagot, ami több, nagyobb esést is kibír. Developed by Corning Inc.


It’s not a material you’d. HTC sensationom van, aminek gorilla glass kijelzője van, amit állítólag nem lehet megkarcolni pl apró pénzzel stb. Kozmetikai felújítás és javítás részeként végezzük műanyag és üveg felületek (kijelzők).

Pár kérdés: Érdemes e már felrakni a JVT stock romot, miben jobb? Minderre akár milliméteres vastagság mellet is képes lesz, tovább. Mivel lehet gorilla glass -t polírozni? Nem csak képernyővédőket gyártanak belőle. Azok túl vékonyak, azért bánik el velük a beton is.


Mindenesetre erősebb, mint a sima üveg , az a lényeg, tehát van az a vastagság, amelyiknél ha ugyanolyan vastagságú gorilla glasst meg sima üveget adunk egy gorillának, akkor a sima üveget még be tudja törni, a gorilla glasst meg nem. Ahogy a telefonok egyre vékonyabbak lesznek, úgy a képernyőnek, pontosabban azokat védő üvegeknek is vékonyabbnak kell lenniük. Ezért kifejezetten fontos a jó minőségű üveg használata, ők pedig mindent megtesznek ennek érdekében. Különféle színekkel, mintákkal és textúrával lehet majd ellátni az új fejlesztést, így. Az elmúlt években a. Aztán persze az is lehet, hogy az egész hajtogatós mobil kategória eltűnik a süllyesztőben és az egész hajcihőre nem lesz sok szükség.


Mégis, részben üvegből készülnek, az pedig nem zafír, vagy gyémánt, hogy mindennek ellenálljon. Ismerd meg a moreforyou-n a legújabb okoseszközöket, kiegészítőket és készülékeket, mindezt terméktesztjeink és napi friss híreink segítségével, egyenesen a technológia világából! Antimicrobial Corning. It is common to crack or chip you windshield glass due to the vertical angle of the Jeep windshield. If you are looking for a specific buffing compound for your glass , these guys might have it.


It looks like they might be onto something in the arena of removing scratches on touch screen panels with different kinds of materials such as gorilla glass. I have friends taking the p1ss because I have managed to break really strong gorilla glass.

The assumption being that the glass was once uniform, but has flowed to its new shape, which is a property of liquid. Gorilla glass is strengthened through a High Ion Exchange (HIE) process which creates a deep compression layer on the surface of the glass. Even at its thinnest.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések