Vitali, 8:20 AM

2017. december 4., hétfő

Diego tapéta

Kínálatunkban többféle alapanyagú, és sokféle mintázatú tapétát talál, a moderntől a retróig, a letisztult formavilágtól a különleges dizájnokig. Széles szín- és mintaválaszték, exclusive kínálat Természetes. Desgin tapétáinkat különös gonddal. Modern tapétáink között a divatos. Elegáns tapétáinkkal szeretnénk.


A DIEGO teljes kínálata elérhető közelségben: laminált padló, szőnyeg, PVC, vízálló LVT padlóburkolat, padlószőnyeg, függöny, karnis, tapéta.

Perdelele şi Draperiile Diego vă stau la dispoziţie pentru decorarea modernă a locuinţei Dvs. Puteţi alege din peste 3de nuanţe şi texturi! Galerii şi Şine Perdele cu prindere pe perete sau pe tavan, disponibile la set complet sau.


Tapety s prírodným vzorom. Magyarországon több mint DIEGO áruház várja az érdeklődőket! Felújításhoz, átalakításhoz, lakásszépítéshez válassza az Önhöz legközelebbi áruházat!


Tekercses vinyl padló. Našimi elegantnými tapetami chceme očariť vyznávačov klasického štýlu. Popri jemných, drobných vzoroch a svetlých farbách s hodvábnym leskom dostávajú čím širsí priestor aj hlbšie farebné tóny a väčšie motívy s kovovým efektom,ktoré dávajú miestnosti charakter.

Minden hónapban új kedvezményekkel várjuk, látogasson vissza máskor is! Laminált padlóink a fa természetességét nyújtják. Választékunkban jó.


V našej kolekcii naturálnych tapiet neexistujú hranice: hociktorý motív z prírody možete mať teraz na stene Vašej izby, či je to rustikálny kamenný povrch, drsný kmeň stromu, pekný žilnatý list alebo zvierací motív. Našu kolekciu dizajnových tapiet sme zostavili s veľkou starostlivosťou, aby v nej realistické vzory boli zastúpené v mnohých štýloch. A lakásfelújítást viszonylag kevesebb anyagi ráfordítással elvégezhetjük, ha újra tapétázzuk otthonunkat. Dekoratív tapéták vásárlása és rendelése az OBI-nál. Készleten lévő, azonnal szállítható akciós tapéták!


Kiárusítás csak a készlet erejéig! Mind osztályú hibátlan tapéta , de a gyár nem gyártja tovább ezért a megmaradt tapétákat akciósan kiárusítjuk! Vlies tapéta az elmúlt évek legkedveltebb tapétafajtája. Ennek köszönhetően leegyszerűsödik és tisztábbá válik a tapétázás folyamata. A tapéta a reneszánsz idején vált ismertebbé.


Gyártásukban a Francia Királyság és Anglia járt az élen. Idővel a tapéta a pazar nemesi kastélyokból átterjedt a polgári házakba is, úgy is mondhatnánk, hogy elnépiesedett. A DIEGO kínálata öt alappilléren nyugszik: szőnyeg, PVC padló, laminált padló, függöny és tapéta.


A termékfilozófia része, hogy a magas színvonalú termékeket. Ha ennek a divatnak szeretnénk hódolni, akkor nemcsak trópusi mintás tapétát , hanem azonos mintázatú bútorszövetet, sötétítőfüggönyt is találhatunk a.

Naše exkluzívne tapety predstavujú najvyššiu kvalitu. Vyberajte si zo špeciálnych motívov a trblietavých plôch! Néhány éve-, évtizede, már-már feledésbe merültek a falakat díszítő tapéták, azonban a tapéta nem csak hogy reneszánszát éli, de egyre divatosabbá válik.


A fűrészporos tapéta átmenetet képez a festett fal egyszerűsége és a tapéta melegsége között. Ezt a tapétát ugyanis felragasztás után falfestékkel lekenik. Tapéták A megfelelő színű és mintájú tapéta megváltoztatja otthonunk, szobáink hangulatát, segítségével optikailag átalakíthatóak a térviszonyok és elfedhetjük az építészeti hiányosságokat. Részletes leírás segíti a termékek jobb megismerésében.


Az ország legnagyobb tapétaboltja ezer féle tapétával, lakókörnyezetünk otthonosabbá tételéért. A Tapétacenter az ország legnagyobb tapéta szaküzlete, ahol közel ezer féle tapéta közül válogathat katalógusból 5-munkanapos szállítási idővel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések