Vitali, 8:20 AM

2017. december 7., csütörtök

Diego akciós függönyök

Sötétítő függönyök Sötétítő függönyeink a kívülről érkező fényt és hőt jelentősen megszűrik. Tájékozódjon akciós termékeinkről, és válassza ki a legjobb ajánlatot! Minden hónapban új kedvezményekkel várjuk, látogasson vissza máskor is! Dönthet egyszínű vagy mintás, csíkos vagy pöttyös mintázat mellett, választhat jó tartású, vagy a légiesen könnye áttört hálószerű anyagot.


Fényáteresztő függönyök Amennyiben nincs szüksége sötétítésre, csak a kiváncsi szemek kizárására, válassza fényáteresztő függönyeinket! A Diego kedvező árú ajánlatait a havi rendszerességgel megjelenő, jelenleg tehát Április hónapra vonatkozó akciós újság oldalain böngészheti. Diego katalógus ( Diego katalógus 04) elérhetősége a következő: itt. Sötétítő kínálatunkban több olyan termékcsalád kapott helyet, melyek sokféle színnel, illetve mintával rendelkeznek, ezzel is segítve a fényáteresztő függönyökkel való kombinálást. Választhat egyszínű, vagy mintás felületet, modern, vagy klasszikus mintázatot, esetleg színes, játékos.


A DIEGO teljes kínálata elérhető közelségben: laminált padló, szőnyeg, PVC, vízálló LVT padlóburkolat, padlószőnyeg, függöny, karnis, tapéta. Leggyakrabban az otthonunk hangsúlyos területeit díszítjük feltünő tapétával, mint az étkező vagy a bejárat. De manapság a lakberendezők mesés mintákat, színeket és textúrákat használnak, hogy minden szobát ekülönlwgesseé tegyenek otthonunkban, a gyerekek szobái pedig személyes kedvenceim.


AKCIÓS sötétítő függönyök. Fehér alapon rózsamintás batiszt függöny, max. Stílusos függönyök különböző anyagokból és színekben alacsony áron. Hatalmas választékunkból biztosan megtalálhatja álmai függönyét.


Egyedi méretre varrjuk Önnek! A függönyök ugyan puhának tűnnek, de nagyon strapabírók. Ellenállnak a forró nyári napsütésnek és a szomszédok fürkésző tekintetének is. A vastagabbak télen a huzattól is védenek.


A legjobb, hogy otthonodnak egyedi stílust adnak, bármely évszakban. Szép és praktikus függönyök minden helyiségbe. Fedezze fel széles függöny választékunkat!


A JYSK a készfüggönyök széles választékát kínálja, különféle mintákkal több színben. A stílusos könnyű és világos csipke-, szalag- é. Régebben az „Ezek a Diego fiúk már megint kitaláltak valamit! Továbbá különleges tapéták, kárpitok, dekorvásznak közül válogathatsz.


Fények, színek, hangulat: függönyök és sötétítők Mivel a függönyök egyszerre több funkciót is betöltenek, érdemes jól átgondolni, milyet is válasszunk. Egyrészt megvédenek minket a kíváncsi pillantásoktól, másrészt nem engedik be a napsütést, sőt, a helyiség hangulatát is meghatározzák. Ablakfüggönyök vásárlása és rendelése az OBI-nál.


Vásárlás: Függöny, drapéria árak, eladó Függönyök , drapériák. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Akciós Függöny, drapéria ár!


A Diego kínálatában lakásdekorációs kiegészítők, szőnyegek, függönyök , tapéták, padlóburkolatok, laminált padlók szerepelnek, és ezek megfelelő beépítéséhez és felszereléséhez megtaláljuk a szükséges kiegészítők széles választékát is. A jó minőségű és kedvező áron megvásárolható termékek. A DIEGO nemzetközi üzletlánc hazánkban is ismert szőnyeg és padló.


Nézz be mindennap, mert az akciók folyamatosan frissülnek! Lábtörlő PVC Vízálló padló Műfű Függöny Karnis Tapéta Asztalterítő. Lámpa Tapéta Szőnyeg Függöny Bútorszövet Kiegészít. Gyönyörű függönyök , hatalmas online választék, függöny akciók és újdonságok.


Melyiket célszerű választani? Legelőször célszerű figyelembe venni, hogy mekkora is a szoba amelybe szánjuk a függönyt. Nagyobb méretű szobákban bátran dekorálhatunk mintás függönyökkel.


A kisebb szobákat célszerű egyszínű, minta nélküli függönyökkel feldobni. Ha van rá lehetőség.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések