Vitali, 8:20 AM

2021. április 27., kedd

Zsalukő 30

Zsalukő -as A zsalukő az előregyártás és helyszíni betonozás előnyeit magába foglaló elemcsalád. Nincs szükség zsaluzatra, az elemek üregei a mindenkori szerkezeti igényeknek megfelelően a helyszínen vasalhatók, betonozhatók, ezáltal teherbíró falszerkezet biztosítható. Zsalukő 30x50x2 és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. Van Önnél használt zsalukő , ami nem kell már?


Hirdesse meg ingyen! Hasonlók, mint a zsalukő 30.

B -as tégla db. A zsalukő magába foglalja az előregyártás és helyszíni betonozás előnyeit. Nem lesz szükség zsaluzatra, az elemek üregei a mindenkori szerkezeti igényeknek megfelelően a helyszínen vasalhatók, betonozhatók, ezáltal teherbíró falszerkezet biztosítható. Gyártója válogatja.


Sajnos létezik olyan gyártó, aki az cm-es hosszúságot is megváltoztatja. Leier beton zsalukő ZS 30. Kiválóan alkalmas támfalak (méretezett vasalással), kerítéslábazatok, kerítésfalak, víztározók, derítők, ülepítők építésére. A -as zsalukő műszaki adatai A 20-as 25-ös, -as és 40-es jelű zsalukő elemek tulajdonságai és alkalmazásuk A zsalukő alapanyaga : C.

Széles körben alkalmazható pincék, támfalak, garázsok falazatainak építésénél, illetve mezőgazdasági-ipari raktárak, létesítmények készítésénél. Ft Mennyiség és cím alapján készítünk árajánlatot! Kiváló minőségű, magas teherbírású zsalukövek és pillérzsaluk különböző méret és színválasztékban.


A zsalukövekbõl utólagos kibetonozással monolit-beton és vasbeton falazat, ill. Tégla és zsalukő – Miből épüljön a házunk? A falazóanyag kiválasztása komoly dilemma elé állíthat bennünket, hiszen szeretnénk megtalálni az ideális megoldást, ugyanakkor a bekerülési költséget is szem előtt kell tartanunk.


Ma is a tégla a legnépszerűbb és legelterjedtebb megoldás, azonban nem az egyetlen. Zsalukő 20x50x2 és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. Ajánlatkérő neve (Kérjük adja meg a nevét!) Adja meg e-mail címét, amire válaszolhatunk. Frühwald -as zsalukő. A megadott -as zsalukő ár bruttó db ár.


Tisztelt Vásárlóink! A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:óráig tartanak nyitva. A zsalukő termékekből utólagos kibetonozással monolit-beton és vasbeton falazat, illetve pillér építhető zsaluzat nélkül. KK Kavicsbeton zsaluzóelem 30x50x25. Hány darabra van szüksége a -as zsalukőből?


Széles repertoárunkban helyet kaptak a zsalukövek is.

Betonból készül még pincefalazó blokk és beton válaszfaltégla , melyet pincékhez, szuterénekhez használhatunk fel. A zsalukő elengedhetetlen a nagy teherhordó falak és az alapok felépítéséhez. Jelentős teherbírásukat erős beton- és vasanyag-tartalmuknak köszönhetik.


Felhasználhatók pincefalak vagy oszlopok felhúzásához, de gyakran alkalmazzák őket kerítéspillérekhez vagy lábazati elemekhez is bennmaradó zsalukőként. OBI internetes oldalán és áruházaiban!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések