Vitali, 8:20 AM

2021. április 12., hétfő

Zimkor fagyálló

Hivatkozás más szakaszokra a védőfelszerelések a 8. A használt tárolóedényt megfelelően le kell zárni, és fel kell címkézni. Az ártalmatlanítást lásd a 13. SZAKASZ: KEZELÉS ÉS TÁROLÁS 7. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Fagyálló hűtőfolyadék koncentrátum, belsőégésű motorokhoz. Főként alumínium- ötvözetből készült modern motorok hűtőrendszerében alkalmazandó, de hagyomá- nyos motoroknál is használható.


Amin-, nitrit-,nitrát- és foszfát-mentes. Nitritet és foszfátot nem tartalmaz. Példák akciós árainkból: KÉSZÜLJ FEL AZ INTER CARS-SZAL AZ AKKUMULÁTOR SZEZONRA ÉS HASZNÁLD KI AKCIÓINKAT. Agrokémia Sellye Zrt Sellye, Sósvertikei út.


Limited time offer. ZIMKOR FAGYÁLLÓ HŰTŐFOLYADÉK KÍNÁLATUNK Cikkszám. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s. ZIMKOR PROFI fagyálló koncentrátum. Főként hagyomá- nyos motorok hűtőrendszerében alkalmazandó, de modern alumíniumötvözet- ből készült motoroknál is használható.


Az és 2literes kiszerelésben. Idén januártól Kádár Norbert látja el az orosházi AXIÁL telephelyen az ügyfélkap- csolati vezető. Aktuális Fagyallo piros ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! Monoetilén-glikol alapú zöld színű fagyálló koncentrátum egész éves használatra.


Bármilyen korszerű hű-tési rendszerhez. Véd a korróziótól és a ráégésektől. Nem habosodó, semleges a vízcsövekhez és tömítésekhez. Korrózióvédő hatást fejt ki már. Hidraulika és Hajtástechnológia, Kardán tengelyek.


Mannol Gkészre kevert fagyálló -30°C (Gkék) 1L A Mannol Gegy egész évben használható Gkék színű készre kevert fagyálló , korszerű alumínium és rézből készült hűtőrendszerek részére, melyekhez etilén-glikol alapú hűtőfolyadék ajánlott. Részletekért keresse az AXIÁL Alkatrészüzletágának területi képviselőit vagy érdeklődjön az AXIÁL üzleteiben! Készüljön már Ön is a télre! A zöld színű ZIMKOR fagyálló hűtőfolyadék etilénglikol alapú koncentrátum belsőégésű motorokhoz, desztillált (ioncserélt) vízzel hígítva nyújt fagyvédelmet, 1:arányú hígítás esetén -36°C-ig. A fagyálló képessége víz hozzáadása után alakúl ki.


A koncentrátum hígítása a terméken feltüntetett hígítási táblázat alapján történjen. Ferenczi Attila, rönkházépítő Ferenczi Márta, adminisztrátor. Nagy Ervin, rönkházépítő Jánosy László, rönkházépítő Simó Géza, rönkházépítő.


Elfelejtetted a fiókodat?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések