Vitali, 8:20 AM

2020. október 5., hétfő

Z szelemen árlista

Z -C-U Szelemen Könnyűszerkezetes épületeknél a váz nagy százalékban tartalmaz acél szelement, ami az oldalfalak, tetőszerkezetek, födémszerkezetek kialakításában kaphat szerepet. A vékonyfalú, tűzihorganyzott Z -C-U gerendák, valamint CI toldóelemek jelentik a könnyűszerkezetes építési mó a száraz. Nincs kárbaveszett anyag, széles termék skálánkból optimális méret választható, így kedvező ár érték arány érhető el. A z és c szelemen szerkezetek viszonylag nagyobb (6-méternél szélesebb) főtartó-távolságok esetében ajánlják.


C- Z Szelemenek – tűzi horganyzott acéllemezek görgősoros hidegalakításával készülnek. A termékek széles méretválasztéka a különböző anyagvastagságoknak, valamint a több dimenzióban állítható, korszerű gyártóberendezésnek köszönhető.

Az Acéldiszkont féle profilméretet forgalmaz mm-től mm-ig terjedő lemezvastagságban. Z és C szelemenek Sz. Nagy teherbírásuknak köszönhetően kiválóan alkalmazhatók ipari épületek és csarnokok építésénél. CSAK A HASZNOS mTETŐFELÜLETET SZÁMOLJUK!


Elöregedett, beázó pala vagy cserépfedés cseréjéhez a legjobb választás a cserepeslemez. SZELEMEN FURATOLVA! T-Systems Magyarország Zrt.


A „ Z ” szelemenek vastagsága a terheléstől függően változó, mm-től egészen mm-ig megrendelhető.

A „ Z ” gerendák eltérő szélességű felső- és alsó övlemezekkel rendelkeznek, így toldó elemek nélkül is könnyedén összeforgathatók folytatólagos többtámaszú tartóként a megfelelő alátámasztás mellet. Letöltések - Műbizonylatok. Tetőjárda és tartozékai.


Szelemenek A HungaroMetal által forgalmazott C és Z profilok, tűzi horganyzott acéllemezek görgősoros hidegalakításával készülnek. C profilból rendszerint könnyűszerkezetes épületek falváz szerkezetei. Z szelemen , C szelemen , U szelvény. Vékonyfalú, hengerelt Z és C szelemen ­ek tervezés­e, gyártás­a, forgalmazás­a Komoly acélszerkezet-gyártási múlttal rendelkező partnerünkkel elkezdtük vékonyfalú szelvények forgalmazását, amelyet az igényeknek megfelelő mérettel, kialakítással, akár egyedi formákban is legyártunk.


Ha gabonatároló, akkor. Elérhető trapézlemez árak, első osztályú minőség, nagy színválaszték. Gyártói Element trapézlemez árak a Tesz-Kft-től. Kiszállítás országosan. Az elmúlt évtizedben a hagyományos tetőfedések mellett az acél tetők is teret nyertek Magyarországon.


Ellentétben Lengyelországgal, Svédországgal vagy akár Romániával hazánkban nincs hagyománya ennek a tetőfedési technikának, évek kellettek, hogy az építés vagy tetőfelújítás előtt állók megismerjék a trapézlemezt és cserepeslemezt. Festett és horganyzott trapézlemez - tisztázzuk a fogalmakat. Rendeltetéstől függően különböző magasságú és bordakialakítású lemezek érhetők el. Az egyes típusok karakterisztikái megmutatják a lemez masszívságát, strapabíróságát, melyet a lemezvastagság szintén erősen befolyásol. A zártszelvény árlista csak a járatosabb zártszelvényeket tartalmazza, egyéb a termékcsoportban nem szereplő termékeinket kérjük keressék munkatársainknál, vagy kérjenek rájuk árajánlatot itt az oldalon, az ajánlatkérés megjegyzés mezőjében!


A KÁLLÓ-„fém” cégcsoport összesen féle trapézlemez profilt gyárt.

Trapézlemez gyártása 38mm profilmagassággal. Akciót hirdetünk Ttípusú trapézlemezből. Minden famintás trapézlemezre év gyártói garanciát adunk A jótállás a gyártási hibákra és anyaghibákra terjed ki és abban az esetben érvényes, ha termék beépítését megelőzően az Acéllemez.


Csavarok, Csavarok árak - Grand-Ács.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések