Vitali, 8:20 AM

2020. október 5., hétfő

Trinát mestertapasz

A terméket a feldolgozás előtt alaposan keverjük fel. A szerszámok tisztítására és az elcseppenések eltávolítására azok megszáradása előtt szintetikus hígító vagy lakkbenzin alkalmas. A levegőn (°C-on) gyorsan száradó tapasz óra elteltével már könnyen csiszolható. Szaradása után bármilyen vizes vagy oldószeres festékkel átfesthető.


Gyorsan szára csiszolható, festhető. Mit szeretnél festeni, milyen színben?

Találd meg a te festéked a legjobban tetsző színben! A levegôn (°C-on) gyorsan száradó tapasz óra eltelté-vel már könnyen csiszolható. Ha azt szeretné, hogy a festés igazán tartós legyen, fontos, hogy megfelelően előkészítse az adott felületet. Kül- és beltéri fa- és fémfelületek. Könnyen felhordható és csiszolható tapasz.


Késtapasz Neoflex 1g. A tételt csomagként küldjük el, a kézbesít. Trinát mestertapasz 1ml.


Ha száradás után finom csiszolópapírral átcsiszolja a javított tárgyat, tökéletesen egyenletes felületet kap maj melyen nemcsak a zománc, de a lazúrfesték is szépen mutat.

Hasonlítsa össze az árakat! TRINÁT mestertapasz - kolor. Az oxidmentesített és zsírtalanított fémfelületre, a legalább Sttisztasági fokozatú acélfelületre, ill.


Ha bonyolult a spaklizás, egy rossz, de tömött (nem szőrszálból álló gagyi), rövidszűrű ecsettel fel tudod vinni, ha pár csepp lakkbenzinnel összedolgozod és a rétegek között kivárod a száradási időt. Válaszok a kérdésre. A fa- és a fémfelületek gyakran egyenetlenek, amit mindenképpen ki kell javítani a komfort és az esztétika érdekében. A felhordása semmilyen kihívást nem jelent és nagyon gyorsan meg is szára tehát zökkenőmentesen megy ezzel az anyaggal a munka.


Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható. Régebben festett felület esetén a régi laza festékréteg eltávolítása és zsírtalanítás után kenhető. Iratkozzon fel hírlevelünkre!


A feliratkozással elfogadja az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Kosár: termék A kosár jelenleg üres. Ajánlatkérés tartalma. Kérjen tőlünk árajánlatot. Progold Unikitt mestertapasz 5l.


Környezetkímélő, könnyen csiszolható késtapasz, kül- és beltéri fa- és falfelü. Nem vagyok egy szőrözős alkat, de azért már mégis… Zöldfülű, ám igen lelkes bútorfelújítóként más blogokhoz fordultam segítségért. A tapaszolás után ismételt csiszolás és portalanítás szükséges.


Lazúrozásnál javasoljuk a fa eredeti színéhez leginkább hasonló tapasz alkalmazását , hogy a javítások kevéssé térjenek el.

A fa erezetéhez hasonló struktúra. A virágtartón számos repedés is. Jegyezze meg ezen a gépen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések