Vitali, 8:20 AM

2020. szeptember 1., kedd

Teherautó ponyva

Ideal for An Teallach, Fannaichs, Beinn Dearg. Teherautó ponyva készítés max T-ig. Vállaljuk a nyomtatást is, vagy márkázott ponyva használatát. A kedveltebb ponyva anyag színekből szinte minden esetben tartunk raktáron kielégítő mennyiséget, de igény szerint természetesen rövid határidővel vállaljuk a kívánt színű ponyva anyag beszerzését. Terasz ponyva országosan.


Ingyenes árajánlat.

Az árajánlat ingyenes. Pest megyében ingyenes a helyszíni felmérés és a kiszállás is. Adja meg a telefonszámát, visszahívjuk! Ponyva Manufaktúra oldalán!


Készítünk teherautó ponyvát, ponyvákat, oldalfalas vagy függönyponyvás kivitelben, széles színválasztékban. Utánfutóponyvát, gépkocsiponyvát egyedi igények szerint költséghatékony megoldásokkal. Reklám feliratok - design készítése.


Akciós árak kiváló minőség.

A bújtatók, vagy ringlizések nagyon lényegesek, mivel a legtöbb ponyva könnyen szaka ezek pedig ennek megakadályozásában játszanak kulcsfontosságú szerepet. Anyagválasztásnál figyelünk a megfelelő ár-érték arányra. A poliészter anyagú ponyva nagyjából -kal vékonyabb, mint a hagyományos akril anyagú. Belföldi vagy TIR kivitelben. A ponyvák konfekcionálása kedvezőbb áron végezhető el.


Minden ami ponyva ! A minőséggel együtt jár a szakértelem! Vállalkozásom fő profilja autóponyva-készítés, javítás, továbbá bármilyen egyéb ponyva és sátortermék kivitelezését is vállalom. A rögzítéshez zsinórátvezető ringliket ITT talál. KÉRJE AJÁNLATUNKAT!


Kérjen ajánlatot, ha ponyva készítés-javítás , reklám dekoráció készítés vagy bármilyen ponyvával kapcsolatos igénye van. A medencetakaró ponyva megakadályozza, hogy bármi belehulljon a vízbe, így az tovább marad tiszta. Cégünk vállalja medencék időjárásálló ponyvával való takarását, ponyvák készítését, illetve javítását, kisebb kerti és nagyobb szállodai medencékét egyaránt: egyszerűbb kialakítású és fix szerkezetű görgős.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A fényvédő ponyva több szempontból is hasznos, nem ajánlott megspórolni a használatát. Amíg a hajó pihen, a ponyva éjjel és nappal is képes megóvni az időjárás szeszélyeitől.


A nyári záporoktól és a hirtelen jött jégesőtől ugyanúgy óvja, mint az erős napsütéstől.

A ponyvagarázs és a jármű ponyvák készítése során felhasznált különböző vastagságú, minőségű és súlyú ponyva anyagok kiválóan alkalmasak szinte bármilyen takaró ponyva funkcióra. Vállalkozásunk a német normák által meghatározott szigorú előírásokat is hiánytalanul teljesíti. A teherautó ponyva nyomtatása kültéri, UV álló, karc- és vízálló festékkel történik kiváló minőségben.


A nyomtatás élettartama kb. A ponyva kialakítása szerint lehet vámzáras, gumiköteles vagy spaniferes rögzítésű, illetve ezek tetszőleges kombinációja. Van Önnél használt teherautó ponyva , ami nem kell már? Hirdesse meg ingyen! Hasonlók, mint a teherautó ponyva.


Elvégzett munkáinkra minden esetben garanciát vállalunk. A garancia időtartama és mibenléte termékenként és felhasznált anyagonként változó ezért kérje munkatársaink felvilágosítását bővebb információért. Nehéz teherautó : t-ig, pótkocsival együtt. Egy VW Golf is számíthat teherautónak, ha a használati célja áruszállítás, illetve ha a szükséges átépítés megtörtént. Több személyautót gyártó cégnek van áruszállításra kialakított típusa is, pl.


VW Caddy vagy Opel Astra Van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések