Vitali, 8:20 AM

2019. március 25., hétfő

Poli farbe mészfesték ára

Santal - Hipoallergén falfesték és glett, amely az egész családra figyel. Még festetlen vagy korábban mésszel festett felületek festésére javasolt. Hazsnálata gazdaságos, környezetkímélő.


A színezőpasztát bekeverés. Hasonlítsa össze az árakat! Finoman őrölt, oltott mész alapú festék.

Felhordása egyszerű, kül-és beltéri falfelületek fertőtlenítésére ajánlott, de gyümölcsfák törzsének téli védelmére is ideális. CikkszáKültéri mészfesték. Kategória: Kültéri falfestékek.


A festék használata gazdaságos, környezetkímélo. A fal természetes légzését biztosítja, víztaszító hatású. A lényeg az, hogy most így színesen is szép a mészfesték bár az. IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Bevonata kiváló fehérségu, lég- és páraátereszto, kopásálló. Jó tulajdonságaival.

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti. A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát. Beltéri beton- és vakolt felületek festésére alkalmazható festék.


Ha festék, akkor Piktorfesték - kifestene, felújítana, széles választékra és szaktanácsra vágyik, akkor Piktorfestek. JUB MÉSZFESTÉK 16L KÜL- ÉS BELTÉRRE. Szűrés Alaphelyzet. Falfelülettől függően, különböző. Az új színek: búzafű, kék szellőrózsa, vasvirág, barna orchidea, lisztes üröm, liliom, brazil menta, hamvaska.


Mészfestékek - Anda webáruház. Gazdaságos, környezetkímélő falfesték a mész természetes fertőtlenítő hatásával. Poli - Farbe mészfesték.


Válassz a termékek közül és keresd meg a hozzád legközelebbi festékboltot vagy válassz előbb festékboltot és nézd meg a választott bolt webáruházát. Vásárlás: Héra Diszperziós festék, beltéri falfesték árak, eladó Héra Diszperziós festékek, beltéri falfestékek. Akciós Héra Diszperziós festék, beltéri falfesték ár! Ezt a keveréket adjuk az összes színezni kívánt festékmennyiséghez és jól homogenizáljuk.


Célszerű próbafestést végezni kis felületen, mert a kikevert szín. Nem ajánljuk hagyományos enyves, diszperziós-, valamint olaj- és zománcfestékkel festett felületekre. POLI - FARBE MÉSZFESTÉK 5L POLI - FARBE MÉSZFESTÉK 14L ZORKA LINEA 15L ZORKA LINEA 15L Aktuális árakért keresse boltunkat a megadott elérhetõségeken!


Ha sok titán-dioxid van a festékben , szép hófehér lesz, de az ára is ennek megfelelő.

Az erős színekhez való festékek titán-dioxid mentesek,. Nincs kiválasztva termékváltozat. A Vibram talp garantálja a. Fa jelölő festék Soppec-Flash Marker 5ml.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések